ΚοινωνίαΣημαντικότεραΣυνεντεύξεις

Στέλιος Γκίνης: “Διάλεξα σχολή με βάση τον μεγάλο επαγγελματικό ορίζοντα”

Η Ε συζητά με επιτυχόντες νέους φοιτητές σχολείων της περιοχής μας

Στέλιος Γκίνης, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών, Πανεπιστημίου Πατρών: “Οι Πανελλήνιες είναι μια διαδικασία ένταξης στο Πανεπιστήμιο και όχι το τέλος του κόσμου”

“Πέρασα ηλεκτρολόγων μηχανικών και τεχνολογίας υπολογιστών στο πανεπιστήμιο Πατρών, που ήταν η πρώτη σχολή που επέλεξα, μας είπε ο Στέλιος Γκίνης.

Διάλεξα αυτή την σχολή επειδή έχει μεγάλο επαγγελματικό ορίζοντα και πολλές ευκαιρίες/ζήτηση στο μέλλον.

Γενικά στις εξετάσεις ήμουν χωρίς πολύ στρες, πήγαινα κάθε μέρα γυμναστήριο, για να χαλαρώσω, και μαζί με την καθημερινότητα ήταν και το διάβασμα σε πρόγραμμα.

Στην φοιτητική μου ζωή δεν νομίζω να έχω κάποιο πρόβλημα από μικρός, ήξερα να κάνω τις δουλειές του σπιτιού, όποτε πιστεύω θα είμαι πολύ χαλαρός ως φοιτητής.

Στους μαθητές που ξεκινάν τώρα την προετοιμασία τους θέλω να πω ότι είναι μια διαδικασία ένταξης στο πανεπιστήμιο και όχι το τέλος του κόσμου, δεν υπάρχει λόγος να έχουν στρες όταν τελειώσουν με τις εξετάσεις θα δουν ποσό εύκολο ήταν”.

 

(Λόγω νομοθεσίας προσωπικών δεδομένων, δεν δημοσιεύονται ονόματα και σχολές επιτυχόντων. Τα ονόματα και οι συνεντεύξεις που δημοσιεύουμε είναι προϊόν ρεπορτάζ, με την συναίνεση των συμμετεχόντων.
Όποιος θα ήθελε να δημοσιεύσουμε το όνομά του στην ηλεκτρονική μας έκδοση και στην εφημερίδα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλ. 2296082500 ή στο μειλ info@enimerosi-news.gr και με χαρά θα δημοσιεύσουμε τους επιτυχόντες μαθητές της περιοχής μας.)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διανομή τροφίμων μέσω ΤΕΒΑ στον Δήμο Μεγαρέων

Ο Κρις Σπύρου μιλά για την Αγιά Σοφιά στο Στρατουδάκειο

Πώς επηρεάζει η καραντίνα τη διαπροσωπική μας σχέση

Aleka Stamatiadi