Πολιτική Σημαντικότερα

Το 50% των μισθών τους καταθέτουν Περιφερειάρχης & Βουλευτές

Στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συμβολική συνεισφορά στον πόλεμο της χώρας κατά του κορωνοϊού, με την καταβολή του 50% των αποζημιώσεων τους, έχουν ήδη ανταποκριθεί οι βουλευτές της ΝΔ στη Δυτική Αττική, Θανάσης Μπούρας, Ευάγγελος Λιάκος, Γιώργος Κώτσηρας, όπως και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Ο Θ. Μπούρας συνεχάρη για την πρωτοβουλία τον Πρωθυπουργό.

“Χαιρετίζω την πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού Kyriakos Mitsotakis, και δεσμεύομαι να καταθέσω το 50% της βουλευτικής μου αποζημίωσης για τους επόμενους δυο μήνες, στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.” δήλωσε ο Ευάγγελος Λιάκος.

“Το 50% του βουλευτικού μισθού, για τους επόμενους δύο μήνες, θα δοθεί για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού κατά του κορονοϊού.

Ελπίζουμε τα υπόλοιπα κόμματα, αλλά και όσοι υπηρετούν σε θέσεις ευθύνης να κάνουν το ίδιο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύει εμπράκτως το πολιτικό του ήθος και την κοινή αντίληψη για τη συλλογική προσπάθεια της χώρας μας αυτή την κρίσιμη περίοδο” δήλωσε ο Γιώργος Κώτσηρας.

“Δίνουμε όλοι δυναμικό παρόν στο κάλεσμα ευθύνης, αλληλεγγύης και ουσιαστικής στήριξης όσων δίνουν τη μάχη από την «πρώτη γραμμή» ενάντια στην πανδημία.
Καταθέτω το 50% του μισθού μου για τους επόμενους δύο μήνες, στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του #Covid_19. ” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4,4 εκατ. ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Μεγαρέων από το Υπουργείο Υποδομών λόγω των πλημμυρών στην Νέα Πέραμο και στην Κινέτα

Μαραθώνιος Μεγαρίτικων Συμμετοχών

Χρυσή Αυγή: Ομιλία του Ν. Μιχαλολιάκου στα Μέγαρα