ΠολιτικήΣημαντικότερα

Σπύρος Κορώσης: «Νέα Δύναμη» Ευθύνης με εισηγήσεις επιτυχημένων αυτοδιοικητικών

Ανοιχτός διάλογος με τους πολίτες στη Νέα Πέραμο για την επόμενη μέρα της αλλαγής στον Δήμο Μεγαρέων

 

«Νέα Δύναμη» – Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαρέων Σπύρος Κορώσης : Εγκαίνια εκλογικού κέντρου στα Μέγαρα

 

Μακριά από προεκλογικά «θα» αλλά στην ουσία της αλλαγής και της εξωστρέφειας, ο Νέος Δημοτικός Συνδυασμός «Νέα Δύναμη» με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Μεγαρέων Σπύρο Κορώση, διοργάνωσε με επιτυχία εκδήλωση για ανοιχτό προγραμματικό διάλογο με τους πολίτες στη Νέα Πέραμο, το βράδυ της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου.

Ο συνδυασμός «Νέα Δύναμη» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαρέων Σπύρος Κορώσης προσκάλεσαν και συνομίλησαν με επιτυχημένα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που έχουν αποδείξει τη δράση τους, σε τομείς και ενέργειες που απασχολούν και τα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο.
Ο Σπύρος Κορώσης ανέλυσε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του για τον Δήμο Μεγαρέων, ενώ στον ανοιχτό προς όλους διάλογο που ακολούθησε απάντησε σε κάθε μία ερώτηση, με τεκμηρίωση και με το βλέμμα στην επόμενη μέρα για την περιοχή μας.

Οι εισηγητές ανέλυσαν έργα από Δήμους – πρότυπα λειτουργίας και προόδου και, ακόμη, δεσμεύθηκαν να συμβάλλουν στην μεταφορά τεχνογνωσίας στην επόμενη διοίκηση του Δήμου Μεγαρέων, εφόσον οι πολίτες εμπιστευθούν τον συνδυασμό με επικεφαλής τον Σπύρο Κορώση.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σπύρος Κορώσης δεσμεύθηκε για τα πρώτα έργα -προτεραιότητές του συνδυασμού «Νέα Δύναμη:

  • Έμφαση στον πολεοδομικό σχεδιασμό.
  • Αντιμετώπιση ζητημάτων καθαριότητας με νέο σχεδιασμό
  • Δημιουργία αθλητικών χώρων,
  • Και τέλος, δημιουργία δημόσιων χώρων, κυρίως για παιδιά. Όπως χαρακτηριστικά δεσμεύθηκε ο Σπύρος Κορώσης: “Μία παιδική χαρά σε κάθε γειτονιά”.

Από τον Δήμο Γλυφάδας, ο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού Δήμου Γλυφάδας Παναγιώτης Κισκήρας μίλησε για τη δημοτική συγκοινωνία και τους αθλητικούς χώρους, αναλύοντας πώς υπερκέρασαν τα όποια εμπόδια, πώς έκαναν τα ανοιχτά ταρτάν στις πλατείες και πώς έγινε το γήπεδο μπάσκετ “μπαλόνι” μέσα σε 2 μήνες.

Για τον Δήμο Ναυπλίου, ο Σύμβουλος Έργου Περιφέρειας Πελοποννήσου Παναγιώτης Μητρόπουλος μίλησε για την τουριστική μαρίνα στο Ναύπλιο, εξηγώντας πώς συνεργάστηκαν δήμος – περιφέρεια – κράτος για να κάνουν τις απαιτούμενες αλλαγές σε νόμο που είχε βγει πριν από δεκαετίες. Το έργο τους αποτελεί τον οδηγό – πρότυπο για τη σχετική νομοθεσία πλέον και είναι έτοιμοι να συμβάλλουν σε κάθε σχετική πρωτοβουλία στην περιοχή μας.

Ακολούθησαν ερωτήσεις από πολίτες της περιοχής μας, για την ασφάλεια, τις υποδομές, το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΓΠΣ), τα αδέσποτα, τους χώρους πολιτισμού, κ.ά.

Την συζήτηση συντόνισε ο Δωρόθεος Γ. Παπαβασίλης, Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαρέων Σπύρος Κορώσης, απάντησε και συζήτησε ανοιχτά, αποδεικνύοντας την κατάρτισή του, την αμεσότητά του με τους πολίτες, αλλά και το ότι είναι έτοιμος να «μπει μπροστά» ως ο επόμενος Δήμαρχος, με τη στήριξη των πολιτών, για την επόμενη μέρα της αλλαγής στον Δήμο Μεγαρέων.

Ως «Νέα Δύναμη» Ευθύνης, ο δημοτικός συνδυασμός με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Μεγαρέων Σπύρο Κορώση συνεχίζει τον άμεσο διάλογο με τους πολίτες τόσο σε συγκεντρώσεις, όπως η εκδήλωση εγκαινίων εκλογικού κέντρου στα Μέγαρα την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου αλλά και διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας neadynamh.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλεάνθης Βαρελάς: “Η Διοίκηση προσπαθεί να κρυφτεί”

Καταβολή των προνοιακών επιδομάτων

Πανσέληνος στην Κρήνη του Θεαγένους με τον Στέφανο Κορκολή

Aleka Stamatiadi