Πολιτική Σημαντικότερα

Σπ. Τσιούνης: Παραίτηση από τον ΑΟ Μίμα για να αναλάβει τον “Ηρόδωρο”

Μετά τις ανακοινώσεις για αλλαγές στη σύνθεση της διοίκησης του Δήμου Μεγαρέων από τον Δήμαρχο Γρ. Σταμούλη, και την ανάρτηση που αναφέρεται στον ορισμό του Σπύρου Τσιούνη στη θέση του Προέδρου του Νομικού Προσώπου Δήμου Μεγαρέων “Ηρόδωρος”, ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σ. Τσιούνης δήλωσε παραίτηση από το Δ.Σ. της ομάδας του “Μίμα” για να αναλάβει και την Προεδρεία του “Ηροδώρου”, με την παρακάτω ανάρτηση:

“Στις πρόσφατες εκλογές της 11ης Ιουλίου 2021 για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ο. Μίμας Μικρασιατική είχα την τιμή μετά από πρόταση παλαιών μελών του συλλόγου να συμπεριληφθεί η υποψηφιότητα μου στο ψηφοδέλτιο με αποτέλεσμα ο κόσμος να δείξει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και να με εκλέξει μέλος της νέας σύνθεσης του ΔΣ.

Στη συνέχεια όλα τα νέα μέλη του ΔΣ με ομόφωνη απόφαση με τοποθέτησαν στην θέση του Αντιπροέδρου της ομάδας.

Όμως έπειτα από την επίσημη ανακοίνωση του Δημάρχου και εν όψει της ανάληψης των νέων μου καθηκόντων στην διοίκηση του Δήμου Μεγαρέων ως Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ηρόδωρος» θεωρώ ότι αυτά τα δυό είναι ασυμβίβαστα και οφείλω για λόγους ηθικής και πρόθεσης μου για ίση αντιμετώπιση όλων των αθλητικών σωματίων του Δήμου να παραιτηθώ από την θέση του Αντιπροέδρου καθώς και από μέλος του ΔΣ του συλλόγου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προπονητές, αθλητές και όλους όσους υποστηρίζουν έμπρακτα την ομάδα για την σύντομη συνεργασία μας.

 

Με εκτίμηση,

Σπυρίδων Π. Τσιούνης

Δημοτικός Σύμβουλος

Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών

Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Μεγαρέων”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαλλαγή τριτέκνων με μειωμένο εισόδημα από δημοτικά τέλη

ΟΧΙ σκουπίδια και μπάζα στο χώρο της παλιάς χωματερής

Τη Δευτέρα 25 Μαΐου εξετάζεται να ανοίξουν τα καφέ