Πολιτική Σημαντικότερα

Συνεχίζονται οι επαφές Σταμούλη-Αστυνομίας

Συνεχίστηκαν και το περασμένο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, οι επαφές του Δημάρχου Μεγαρέων με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας

 

Το περασμένο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, είχε στο Γραφείο του στο Δημαρχείο Μεγάρων,  νέα σημαντική συνάντηση με εκπροσώπους της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο των επαφών και της ευρύτερης συνεργασίας του Δήμου με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων παραβατικής συμπεριφοράς και της εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.

Συγκεκριμένα στη συνάντηση αυτή προσήλθαν εκπροσωπώντας την ΕΛ.ΑΣ ο Γενικός Επιθεωρητής Αντιστράτηγος κ. Αριστείδης Ανδρικόπουλος και ο Ταξίαρχος κ. Βλάσσιος Βαλατσός.

Εγινε εκτεταμένη συζήτηση για τα θέματα, που αφορούν τον προγραμματισμό και τις δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας όσον αφορά στην πρόληψη αλλά και στην αντιμετώπιση κρουσμάτων παραβατικότητας και εγκληματικότητας στην περιοχή των Μεγάρων και της Νέας Περάμου και συζητήθηκε και αναλύθηκε εκτενώς η σημερινή κατάσταση και οι παρεμβάσεις της Αστυνομίας μέσω των ομάδων ΔΙΑΣ, της Κινητής Αστυνομικής  Μονάδας (ΚΑΜ) και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ), που βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη και δράση στην περιοχή του Δήμου Μεγαρέων.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή και στενή συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και συγκεκριμένα με τον ίδιο τον Υπουργό κ. Νίκο Τόσκα  και την Ελληνική Αστυνομία για τον καλύτερο συντονισμό και την εφαρμογή επιχειρήσεων για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση και να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας σε όλους τους πολίτες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.

Εργαζόμαστε και συνεργαζόμαστε άψογα κι ευελπιστούμε ότι τα θετικά αποτελέσματα που ήδη ξεκίνησαν  δεν θα αργήσουν να φανούν και να γίνουν αντιληπτά απ’ όλους και φυσικά οι συναντήσεις όπως η σημερινή κρίνονται  αναγκαίες και  απαραίτητες και χαρακτηρίζονται εξαιρετικά χρήσιμες κι εποικοδομητικές  και ασφαλώς  θα συνεχιστούν χωρίς διακοπή.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Και επίσημα οι αλλαγές στη Διοίκηση του Δήμου

Άνοιξαν οι αιτήσεις για εκθέτες στη “Μεγάρων γη”

Aleka Stamatiadi

Δήλωση ζημιών για τους αγρότες