Πολιτική Σημαντικότερα

Πρόσωπα στην ΝΔ και στο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζονται για τα ψηφοδέλτια

Οι εκλογές τελείωσαν, μόλις άρχισαν οι επόμενες…

 

Ο Θανάσης Μπούρας

Δηλώνουν έτοιμοι και ενδιαφέρονται να γεμίσουν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων, αναμένοντας το «νεύμα» απ’  τις επιτροπές συγκρότησης ψηφοδελτίων των κομμάτων.

Γιώργος Κώτσηρας

Στην Νέα Δημοκρατία ο Θανάσης Μπούρας ως παλαιός βουλευτής επέλεξε την νεοσύστατη περιφέρεια Αττικής να διεκδικήσει την επανεκλογή του.

Ο νεαρός δικηγόρος Γιώργος Κώτσηρας με καταγωγή απ’τα Μέγαρα, θα διεκδικήσει την ψήφο της εντοπιότητας, με καθημερινή παρουσία στην περιοχή και ισχυρή στήριξη απ’τον κομματικό μηχανισμό…

 

 

 

Ο Ευάγγελος Γ. Λιάκος

Ο νεαρός μηχανολόγος σύμβουλος επιχειρήσεων Ευάγγελος Λιάκος, γιος του πρώην Δημάρχου Ασπροπύργου, διεκδικεί την εισδοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, έχοντας αρκετές δυνάμεις στην τοπική κοινωνία και την νεολαία της περιοχής.

Σταμάτης Πουλής

Άλλος ένας διεκδικητής μιας θέσης στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ είναι ο Σταμάτης Πουλής, ο οποίος είναι πρόεδρος των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ και έγινε γνωστός για τις συγκρούσεις του με τον Υφυπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, την υποψηφιότητά του φέρεται να προωθεί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο μηχανικός Ανδρέας Τσώκος είναι και αυτός ένας απ’αυτούς που διεκδικούν μια θέση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, έχει καιρό προσπαθήσει να διεισδύσει στον χώρο της Δυτικής Αττικής.

Αυτήν την ώρα αποφασίζουν ποιες γυναίκες θα εμπλουτίσουν τα ψηφοδέλτια, αφού έως τώρα, δεν έχουν παρουσιαστεί γνωστές υποψηφιότητες.

 

Γιώργος Τσίπρας

Στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ προβάλλει σαν ισχυρή η υποψηφιότητα του εξαδέλφου του πρωθυπουργού, Γιώργου Τσίπρα, και οι τοπικές οργανώσεις έχουν κάνει διεργασίες για την επιλογή υποψηφίων…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συζήτηση με τον Ευάγγελο Λιάκο στην Ελευσίνα (“Acqua Mare”), Τρίτη 25 Ιουνίου, 8.30 μ.μ.

Δημοπρατήθηκε η εκτροπή του ρέματος Μαυρατζά

Συνάντηση γνωριμίας στον ΣΥΡΙΖΑ Μεγάρων