Κοινωνία

Πρόγραμμα Erasmus με τουρνουά μπάσκετ το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Περάμου

Με τη συνεργασία της Ένωσης Ν. Περάμου πραγματοποιήθηκε τουρνουά μπάσκετ, στο πλαίσιο Εκπαιδευτικού Προγράμματος ERASMUS που έχει αναλάβει το σχολείο: Erasmus Basket Change Maker: Play, Include and Educate.

“Ένα συναρπαστικό ταξίδι γνώσης και συνεργασίας για το σχολειο μας τo 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Περάμου Αττικής – 2nd Primary School of N. Δημοτικο Νέας Περαμου ξεκίνησε με το πρώτο τουρνουά μπάσκετ στο κλειστό της Ν. Περαμου στα πλαίσια του προγράμματος erasmus Basket Change Maker: Play, Include and Educate.

Συμμετείχαν δυο δημοτικά σχολεία από τη Λιθουανία την Ισπανία!

Η χαρά των παιδιών μας και η διψα για επαφή με παιδιά άλλων κρατών και πολιτισμών ήταν απερίγραπτη!” όπως έγραψε η υπεύθυνη του προγράμματος Καθηγήτρια φυσικής αγωγής Γιάννα Ρήγα, ευχαριστώντας τη ΝΕΜ για την παρουσία τους, τον παίκτη Bradford και τον προπονητή της ΝΕΜ Γιάννη Μήτσιαλο.

Στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό μπάσκετ της Νέας Περάμου βρέθηκαν ο Δήμαρχος Π. Μαργέτης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αναστάσιος Μήτσος. Το ταξίδι των μαθητών συνεχίζεται τον Οκτώβριο, όπου θα επισκεφθούν τη Λιθουανία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο CERN, στην Ελβετία και τη Βόρειο Ιταλία μαθητές του 2ου Γυμνασίου Μεγάρων

Έκκληση του Δήμου για προσοχή στους πολίτες

“Καθαρά νερά σε όλες τις παραλίες των Μεγάρων”