Πολιτική Σημαντικότερα

“Ποια η αναγκαιότητα του έργου σύνδεσης αποχέτευσης στην Αγίου Ιωάννου Θεολόγου 32 στα Μέγαρα;

“Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, θα μας πείτε για την αναγκαιότητα του έργου σύνδεσης αποχέτευσης στην Αγίου Ιωάννου Θεολόγου 32 στα Μέγαρα;” ρωτάει ο Άγγελος Μακρυγιάννης τον Γρηγόρη Σταμούλη με το παρακάτω άρθρο:

Προ ημερών περνώντας από την Αγίου Ιωάννου Θεολόγου πριν το Μελί συνάντησα πολλά μηχανήματα έργου, εργάτες, σωλήνες μεγάλου διαμετρήματος κ.α. να διαπερνούν μέσα από ιδιωτική αυλή σπιτιού και να συνεχίζουν σε κοινόχρηστο χώρο χωρίς πραγματικά να καταλάβω που οδηγούν.  Από την πίσω πλευρά που το έργο αυτό συνεχίζεται δεν μπόρεσα να κατανοήσω που κατευθύνεται, μιας και γνωρίζω πολύ καλά την περιοχή από την οποία διέρχομαι καθημερινά.

Σας παρακαλώ να μας ενημερώσετε για πoιο λόγο έγινε αυτό το έργο μιας και οι πέριξ δρόμοι έχουν δίκτυο αποχέτευσης.

Με αφορμή το συγκεκριμένο έργο πολλές φορές αναρωτιέμαι εάν υπάρχει κάποιο σχέδιο ή κεντρικός σχεδιασμός για τις πόλεις μας, γιατί όπως αντιλαμβάνομαι είναι όλα στον αυτόματο πιλότο.  Απλά κάνουμε μικροέργα για να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας. Νομίζω ότι τα μεγάλα και πολύπλοκα έργα που ψηφίζουμε χρόνια τώρα είναι πολύ μακριά από τη σφαίρα των δυνατοτήτων σας.

Μετά τιμής

Άγγελος Μακρυγιάννης

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής Όμορφες Πόλεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκδήλωση για τον Μέγα Αλέξανδρο

Πώς γίνεται “πράσινη” μια ολόκληρη γειτονιά-παράδειγμα για όλους τους δήμους

Διορίστηκε γιατρός στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων