Κοινωνία Σημαντικότερα

Χριστουγεννιάτικο Χωριό στον Σταθμό Μεγάρων-Πρόσκληση συμμετοχής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ 2022

Η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Μεγαρέων  ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ στο  πλαίσιο των εκδηλώσεων  με την ονομασία ‘’ Χριστουγεννιάτικο Χωριό’’ κατά την   περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς 2022-2023 πρόκειται να διοργανώσει εορταστικές εκδηλώσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα, συναυλίες με επίκεντρο τα παιδιά, οι οποίες θα διεξαχθούν στον πρώην Σταθμό ΟΣΕ Μεγάρων στο κέντρο της πόλης, από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022.

Στον ίδιο χώρο, θα λειτουργήσει «Χριστουγεννιάτικη Αγορά» και για τον σκοπό αυτό η  ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ θα παραχωρήσει ειδικούς ξύλινους οικίσκους – περίπτερα προς τους  επαγγελματίες ειδών εστίασης της περιοχής μας, υγειονομικού ενδιαφέροντος και άλλων  συναφών ειδών, οι οποίοι και θα πωλούν τα προϊόντα τους μέσα από αυτά.

Προσκαλούμε τους επαγγελματίες της πόλης μας, που έχουν Ζαχαροπλαστεία, Αρτοποιεία, Είδη Δώρων, Επιχειρήσεις εστίασης , Καταστήματα Παιχνιδιών και άλλων αντίστοιχων ειδών, να προσέλθουν στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ. για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής τους ως εκθέτες στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» του Δήμου Μεγαρέων, από 28 Νοεμβρίου 2022 έως και 9 Δεκεμβρίου 2022.

Για περισσότερες  πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της  ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ.  Κυριακούλειο Πολιτιστικό Κέντρο

Κεντρική πλατεία, T.K 19 100 Μέγαρα

Τηλ : 22960 89150 – 89188  e-mail: dhkedhme@gmail.com

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4,4 εκατ. ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Μεγαρέων από το Υπουργείο Υποδομών λόγω των πλημμυρών στην Νέα Πέραμο και στην Κινέτα

Η δική τους εμπειρία ζωής δίνει ζωή σε άλλους ανθρώπους

Υποβολή αιτήσεων για επίδομα σε παραγωγούς πωλητές λαϊκών αγορών