Μία λαμπάδα… ένα Χαμόγελο
Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα
με όμορφες χειροποίητες λαμπάδες και πασχαλινά είδη για τις γιορτινές αγορές σας!
Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα… ένα Χαμόγελο», «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί και αυτό το Πάσχα, στα Πασχαλινά Bazaars που διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα.
Επιλέγοντας λαμπάδες και τα πασχαλινά σας δώρα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», συμμετέχετε και εσείς στην προσπάθεια να καλύψουμε μαζί τις ανάγκες των χιλιάδων παιδιών και οικογενειών που έχουν ανάγκη, αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης και χρειάζονται στην υποστήριξη όλων μας.
Άλλωστε χάρη στη συμμετοχή όλων «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το 2023 και για μία ακόμα χρονιά κατάφερε να υποστηρίξει ανάγκες 16.573 παιδιών και των οικογενειών τους με προβλήματα διαβίωσης
Στα πασχαλινά Bazaars του «Χαμόγελου», όπως πάντα, θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, πασχαλινά είδη και υπέροχα δώρα για μικρούς και μεγάλους, που δημιουργήθηκαν με πολλή αγάπη, από τους πολύτιμους εθελοντές των Δημιουργικού Εργαστηρίου του Οργανισμού.
Στα Μέγαρα, Πασχαλινό Bazaar από το “Χαμόγελο του Παιδιού” πραγματοποιείται στην κεντρική πλατεία Μεγάρων στις 26/04.
Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε τις λαμπάδες και άλλα είδη του Οργανισμού στο e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/


