Διασκέδαση

Παράσταση την Κυριακή στο Λιμάνι Νέας Περάμου με τον Π. Ξεκούκη

Σε μια δύσκολη χρονιά και μετά από μια παύση λόγω των γεγονότων της περασμένης εβδομάδας, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου.

Με ελεύθερη είσοδο, παίζεται η θεατρική παράσταση «Όσο υπάρχουν Άγγελοι», την Κυριακή 5 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο λιμάνι της Νέας Περάμου.

Με πρωταγωνιστές τον Πέτρο Ξεκούκη, τον Γιώργο Ματαράγκα, που σκηνοθετεί, τους Τάσο Κωστή, Όλγα Πολίτου, Ρέα Τουτουνζή, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, η παράσταση προβάλει τη διαχρονική πάλη της αληθινής αγάπης και του καλού με το κακό, μέσα από κωμικούς διαλόγους, ανατροπές και κωμικοτραγικές καταστάσεις, διασκεδάζουν, ψυχαγωγούν αλλά και «λυτρώνουν» σε μια ευφυέστατη και ανατρεπτική κωμωδία, που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια.  Έρωτες, παράνομες σχέσεις, μεταφυσική δραστηριότητα, απάτες, μίση, αλλά και μεγάλες αγάπες, συνθέτουν το Παζλ μιας ιστορίας, που η πλοκή καταστάσεων και προσώπων, έχουν «άρωμα» παλιάς, καλής ελληνικής ταινίας

Συντελεστές: Σκηνικά – Κοστούμια : Παναγιώτης Μανίκας, Μουσική επιμέλεια : Γιώργος Βάλαρης Φωτισμοί : Παναγιώτης Ψύχας. Η παράσταση είναι με ελεύθερη είσοδο,  χορηγία της Περιφέρειας Αττικής.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα και των υπόλοιπων εκδηλώσεων στην Νέα Πέραμο

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Κυριακή 5 Αυγούστου

Θεατρική Παράσταση  με τον Πέτρο Ξεκούκη

«Όσο υπάρχουν Άγγελοι» χορηγία Περιφέρειας Αττικής Στο Λιμάνι της Νέας Περάμου στις 21.00

Τετάρτη 29 Αυγούστου στις 21.00

Νύχτα Καλοκαιριού στο Θεατράκι Ν.Περάμου Με τραγούδια γνωστών Ελλήνων τραγουδιστών

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Παρασκευή  7  Σεπτεμβρίου στις 20.30 στο Λιμάνι

«Ψαράδικη Βραδιά»

Η ψαράδικη βραδιά αποτελεί θεσμό για τη Δυτική Αττική έτσι και  φέτος για 38η φορά γίνεται στο Λιμάνι της Νέας Περάμου με άφθονο ψάρι και κρασί προς τιμή των ψαράδων.

Κυριακή  16  Σεπτεμβρίου στις 20.30 στο Θεατράκι  Ν.Περάμου

«Περάμεια  2018»

Ο Σύλλογος Περαμίων και Κυζικηνών όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει την  εκδήλωση μνήμης  των αξέχαστων ελληνικών πατρίδων της Μικράς Ασίας στο Λιμάνι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εγκαίνια στο νέο κατάστημα “beauty cosmetic”

Εγκαίνια στο “Ble Café” στην Πάχη

Aleka Stamatiadi

Συναυλία με τον Νικηφόρο στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό