Κοινωνία Σημαντικότερα

Όχι στο lockdown της εστίασης

Τα καταστήματα εστίασης στην Αττική δεν θα συμμετάσχουν στο κλείσιμο των καταστημάτων.

Όσον αφορά ιδιαίτερα τα καταστήματα εστίασης των Μεγάρων, σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης Γιάννη Μουρτζούκο μας είπε ότι δεν τίθεται θέμα “lock down” διαμαρτυρίας για τα καταστήματα της περιοχής μας.

Τα καταστήματα εστίασης και σε όλη την Αττική δεν θα συμμετάσχουν στο κλείσιμο των καταστημάτων του κλάδου, που ανακοινώθηκε από την ΠΑΣΚΕΔΙ για το διάστημα 16 με 22 Σεπτεμβρίου 2020.

Αυτό γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Επαγγελμάτων Αττικής (ΕΕΕΣΑ) με αφορμή την απόφαση του Πανελληνίου Σωματείου Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης (ΠΑΣΚΚΕΔΙ) να προτείνει την αναστολή της λειτουργίας στην εστίαση, σε όλη τη χώρα, από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου προκειμένου να προωθηθούν τα αιτήματα του κλάδου. Όπως αναφέρει η Ένωση σε ανακοίνωσή της: Η ΠΑΣΚΕΔΙ λειτουργεί αυτόνομα και έχει αποφασίσει για τα μέλη της να προχωρήσει στο κλείσιμο καταστημάτων.Η ΕΕΕΣΑ θα συναποφασίσει μαζί με όλα τα σωματεία της Ελλάδας αλλά και με το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο μας την ΠΟΕΣΕ, μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, για την στάση που θα κρατήσουμε και για το τι κινητοποιήσεις θα οργανώσουμε».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Κώτσηρας: Κοινοβουλευτική παρουσία τον πρώτο μήνα της θητείας του

Αγωνία για τους επιβαίνοντες στο Norman Atlantic

Aleka Stamatiadi

Συνάντηση Υφυπουργού Εσωτερικών Θ. Λιβάνιου με τον Δήμαρχο Μεγαρέων