Πολιτική Σημαντικότερα

Γ. Κουμπέτσος: “Ο κ. Σταμούλης αμφισβητεί και τους γιατρούς”

“Ο κ. Σταμούλης με το «Γραφείο Τύπου – Υπεράσπισης» αμφισβητεί και τους γιατρούς”

 

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του συνδυασμού “Μέγαρα Ν. Πέραμος Νέο Ξεκίνημα” με επικεφαλής τον Γ. Κουμπέτσο

Σε πλήρη σύγχυση η Διοίκηση του Δήμου και ο κος Σταμούλης, καθώς, τα πραγματικά γεγονότα είναι αμείλικτα και έρχονται σαν καταπέλτης να αποκαλύψουν την πλήρη ανεπάρκεια της Διοίκησης, στην διαχείριση της Πανδημίας στην περιοχή μας. Η Δυτική Αττική και ο Δήμος Μεγαρέων βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας καθώς τα κρούσματα αυξάνονται διαρκώς.

Κατόπιν επικοινωνίας, ανθρώπων του Συνδυασμού μας με στελέχη που εμπλέκονται στην διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, αλλά και με τον πολύ καλό μας φίλο και συνεργάτη του Συνδυασμού μας (Πρώην Αντιδήμαρχο παιδείας ,υγείας και κοινωνικής πρόνοιας ), Γιατρό Πνευμονολόγο κο Λευτέρη Παπαλευθέρη, επιβεβαιώνεται η δύσκολη κατάσταση στον Δήμο μας, όπου χρήζει Μεγάλης Προσοχής. Το σημείο ανησυχίας που συγκλίνουν όλοι, είναι η αυξητική τάση των κρουσμάτων στα όρια του Δήμου μας.

Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει με το δήθεν «Γραφείο Τύπου» δεν έχει ούτε προηγούμενο μήτε και τελειωμό.

Μετά τον “πολιτικό κατήφορο”   με  τις προσωπικές επιθέσεις στον Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης μας, σε Δημοτικούς μας Συμβούλους, σε Πολίτες που διατυπώνουν την γνώμη τους, ήρθε και ο “κοινωνικός κατήφορος” να αμφισβητήσει και να διαστρεβλώσει την επιστημονική τοποθέτηση του έγκριτου γιατρού Πνευμονολόγου κου Λευτέρη Παπαλευθέρη!

Λίγες μέρες πριν, ο κος Λευτέρης Παπαλευθέρης έκρουσε το κώδωνα του κινδύνου σε διαδικτυακή εκπομπή του MeagaraTV, κάτι που για αδιευκρίνιστο λόγο δεν άρεσε στην Διοίκηση. Βεβαίως η Διοίκηση έχει τσακωθεί με την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Οι άστοχοι χειρισμοί και η ανεξήγητη προσπάθεια της Διοίκησης προς εφησυχασμό της κοινής γνώμης, δυστυχώς για τους ιδίους και ευτυχώς για τους συμπολίτες μας  αποκαλύφθηκε από τις εξελίξεις.

Κε Σταμούλη, δεν έχετε κανένα δικαίωμα να βάζετε σε κίνδυνο τις ζωές των Δημοτών μας και να παίζετε στα ζάρια τη Δημόσια υγεία.

Αυτό που έχετε στήσει διασπαθίζοντας Δημόσιο Χρήμα  ΔΕΝ είναι γραφείο τύπου, πρόκειται για μηχανισμό προσωπικής σας υπεράσπισης και διαρκούς επίθεσης προς πάσα κατεύθυνση, δίχως δισταγμούς και όρια.

Ευτυχώς όμως για το μέλλον του Δήμου μας αυτοί οι τακτικισμοί σας, δεν περνούν στην σύγχρονη κοινωνία που ζούμε  ,ανήκουν σε μια παλιά εποχή που έχει ξεπεραστεί ανεπιστρεπτί.

 

Γραφείο Τύπου Συνδυασμού «Μέγαρα – Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα»

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προεκλογικός ανασχηματισμός στο Δήμο Μεγαρέων

Aleka Stamatiadi

“Η αλαζονεία της εξουσίας έχει κυριεύσει τον κ. Σταμούλη”

Κλεάνθης Βαρελάς: «Ο πληθυσμός και η τεράστια έκταση του δήμου επιβάλουν την ανάγκη λειτουργίας μίας πρωτοβάθμιας μονάδας Υγείας σε 24ωρη βάση»