Εργασία & Επιχειρηματικότητα Σημαντικότερα

Nikolaou family: Νέες διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδας για το εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο

The future is organic” («Το μέλλον είναι οργανικό») είναι το σύνθημα του bio festival 2019 και για την Οικογένεια Νικολάου που συμμετέχει με ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον περίπτερο, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον είναι οργανικό και βιολογικό, με σκοπό την υγιεινή ζωή, την ευημερία του ανθρώπου μέσα από την υψηλή διατροφική αξία του αγνού ελαιολάδου.

Από το 1833, από τον πατέρα στο γιο και από τη γιαγιά στην εγγονή, ο μεγαρικός ελαιώνας χαρίζει τους καρπούς του για το εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο που παράγει η οικογένεια Νικολάου, που στο πέρασμα του χρόνου προχώρησε, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, διάθεση εξωστρέφειας και σκληρή εργασία, από τον μεγαρικό κάμπο στην τυποποίηση, και στην εξαγωγή ενός αναγνωρίσιμου πλέον brand στο χώρο του ελαιολάδου σε πολλές χώρες του κόσμου.

Η “Nikolaou Family” τα τελευταία χρόνια, με σεβασμό στον καταναλωτή και το περιβάλλον και απαρέγκλιτες αξίες ποιότητας ελέγχου, εφαρμόζει ένα Σύστημα Διαχείρισης και Διασφάλισης της ποιότητας στο Ελαιοτριβείο, στο Τυποποιητήριο και στο Εργαστήριο Σαπουνιού.

(Διαθέτει  ISO 9001:2015, ISO 22000:2005 και οι εγκαταστάσεις είναι όχι απλώς σύγχρονες αλλά και πιστοποιημένες από την Bio Hellas για την παραγωγή, τυποποίηση και πώληση βιολογικού ελαιολάδου).

Η επιχείρηση αναλαμβάνει εμφιαλώσεις για παραγωγούς με τη δική τους επωνυμία και προωθεί το Μεγαρίτικο ελαιόλαδο σε όλο τον κόσμο, εξαγωγές έχουν γίνει σε Γερμανία, Ρωσία, Ουκρανία και αλλά και σε Σουηδία και Κίνα. Όπου και αν «ταξιδέψει», αναμφίβολα, το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και εγγύηση για την ποιότητα στην Nikolaou Family είναι ο έλεγχος σε κάθε στάδιο παραγωγής του ελαιολάδου.

[quote]Συγκερασμός της οικογενειακής επιχείρησης με τις σύγχρονες ανάγκες πιστοποίησης και εξωστρέφειας[/quote]

Με το μεράκι της οικογενειακής επιχείρησης και πίστη στην αυθεντικότητα και την ποιότητα του ελαιολάδου, η “Nikolaou family” προχώρησε στην πιστοποίηση των βιολογικών προϊόντων ελαιολάδου, στην προσθήκη νέων ετικετών, με βάση τις ανάγκες των καταναλωτών που εκτιμούν την εγγυημένη ποιότητα, όπου εκτός από το βιολογικό εξαιρετικό παρθένο και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, μπορεί κανείς να βρεί το παρθένο ελαιόλαδο με καυτερή πιπεριά και δενδρολίβανο και παρθένο ελαιόλαδο με ρίγανη, κάπαρη, σέλερι, κρεμμύδι.

Πρόσφατα, έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα δύο διαγωνισμών όπου συμμετείχε το ελαιόλαδο της “NIKOLAOU FAMILY”.Το ελαιόλαδο του μεγαρικού κάμπου που επεξεργάστηκε με υψηλές πιστοποιημένες προδιαγραφές η “Nikolaou family” κατέκτησε το BRONZE Olive oil Award (χάλκινο μετάλλιο) στη φετινή διοργάνωση διαγωνισμών του Λονδίνου (London Olive oil Competitions 2019).

 

Επιπλέον, γνωστοποιήθηκαν τα αποτελέσματα της οργανοληπτικής εξέτασης των υποβληθέντων για τον διαγωνισμό ΚΟΤΙΝΟΣ 2019 δειγμάτων του ελαιολάδου “NIKOLAOU FAMILY” τόσο από την Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού όσο και από το Οργανοληπτικό Εργαστήριο ΣΕΒΙΤΕΛ. Tα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά (81,1% βαθμολογία στα συμβατικά ελαιόλαδα) με Έπαινο -τιμητική διάκριση, με αποτέλεσμα μία ακόμα διάκριση για την οικογένεια Νικολάου που συνεχίζει την υψηλών προδιαγραφών παραγωγή, έχοντας στις παρακαταθήκες της αυτές τις εγγυήσεις ποιότητας.

 

 

Και όχι μόνον αυτό, αλλά η παραγωγή ελαιολάδου και η αφθονία που χαρίζει ο μεγαρικός ελαιώνας ώθησε την “Nikolaou Family” στην παραγωγή και πολύ ποιοτικού και όμορφου σαπουνιού, ιδανικού για τις ανάγκες της καθημερινότητάς μας, για καθαριότητα και περιποίηση με τον παραδοσιακό αλλά και υγιεινό τρόπο…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1ο βραβείο στην μαθήτρια του 8ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων Άννα Κουμούση σε Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής

Aleka Stamatiadi

Ο Υποψήφιος Πρόεδρος Γιάννης Βουτσινάς παρουσίασε το ψηφοδέλτιο σε Μέγαρα & Ν. Πέραμο

Αποτελέσματα σταυροδοσίας Περιφερειακών Συμβούλων Δυτικής Αττικής

Aleka Stamatiadi