ΑθλητισμόςΣημαντικότερα

ΝΕΜ: Ξεκίνημα με όνειρα

 

Νέα χρονιά, νέες προκλήσεις και προσδοκίες για τους «κυανόλευκους».

ρεπορτάζ: Αποστόλης Πάνος

Με πολύ όρεξη και φιλοδοξία ξεκίνησε η νέα χρονιά για την ΝΕΜ. Την προηγούμενη Δευτέρα, 20 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας χρονιάς, με τους παίκτες (νέους και παλιούς) να υποδέχεται σχεδόν σύσσωμη η διοίκηση. Ο πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Ζάλης, ο μάνατζερ του συλλόγου Σπύρος Κουντεμάνης, ο έφορος του ανδρικού τμήματος Γιάννης Δομπρογιάννης και το μέλος του Δ.Σ. Στέλιος Φρυγανάς.

Τους παίκτες φυσικά καλωσόρισε και η τεχνική ηγεσία του συλλόγου, που έθεσε εξ’ αρχής τους στόχους ενόψει της παρθενικής συμμετοχής του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πρωταρχικός στόχος είναι η όσο το δυνατόν συντομότερη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία και ακολούθως μια καλή πορεία που θα συνδυαστεί από όμορφο μπάσκετ.

Παράλληλα με το ανδρικό τμήμα, βέβαια, ιδιαίτερη προσοχή θα δώσει και φέτος το Δ.Σ. στην Ακαδημία του συλλόγου, για την οποία επιδιώκει η ανδρική να είναι πρότυπο και  φωτεινό παράδειγμα για τα 300 και πλέον παιδιά που αναμένεται να φοιτήσουν και φέτος στην Σχολή του συλλόγου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Εν μέσω αργιών προκήρυξη 11 θέσεων εργασίας εκτάκτου προσωπικού!”

Aleka Stamatiadi

Το νέο Εξοικονομώ έρχεται με αλλαγές και τεράστιους πόρους

Aleka Stamatiadi

150.000 ευρώ έκτακτη χρηματοδότηση στον Δήμο Μεγαρέων