Αθλητισμός

ΝΕΜ: Ανακοίνωση για τον αγώνα με τον Μίλωνα

Aκολουθεί ανακοίνωση της ΝΕΜ για τον προσεχή εντός έδρας αγώνα:
“Flamers,
η λατρεμένη μας “🔥” δίνει το Σάββατο (06/04, 16:00, Action24) κόντρα στον Μίλωνα, το σημαντικότερο παιχνίδι της σύγχρονης ιστορίας της!!!
Με νίκη θα τερματίσει 2η στην βαθμολογία της regular season της Elite League «Ερρίκος Ντυνάν» και αν καταφέρει να περάσει (με πλεονέκτημα έδρας) τα play offs θα προκριθεί στο Final-4 με το τεράστιο αβαντάζ της διπλής ευκαιρίας (1 νίκη σε 2 αγώνες) για να προβιβαστεί στην Basket League!!!
Η μεγάλη κρισιμότητα του αγώνα έχει προκαλέσει ντελίριο στους flamers που ψάχνουν απεγνωσμένα για ένα μαγικό χαρτάκι!!!
Για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την όσο το δυνατόν αρτιότερη διεξαγωγή του αγώνα ανακοινώνουμε τα εξής:
1) Δεν θα λειτουργήσει η μαθητική κερκίδα και δυστυχώς για αυτόν τον αγώνα τα παιδιά μας δεν θα έχουν δωρεάν είσοδο.
2) Το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 15€.
3) Δεν θα υπάρξουν προσκλήσεις πλην τις 15 του Μίλωνα και δωρεάν δεν θα μπει ΚΑΝΕΙΣ στην NEM BC ARENA και για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο.
4) Οι κάτοχοι των blue tickets είναι επιβεβλημένο να προσέλθουν στο γήπεδο τουλάχιστον 30 λεπτά πριν το τζάμπολ, καθώς εάν έρθουν αργότερα δεν θα μπορούμε να εγγυηθούμε το κάθισμα τους.
Η ζήτηση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και σε συνδυασμό με την μικρή χωρητικότητα του γηπέδου το πρόβλημα μεγεθύνεται.
Flamers,
στο σημαντικότερο παιχνίδι της 50χρονης ιστορίας μας προέχει η ομάδα και οι μεγάλες ανάγκες της και όχι τα προσωπικά «θέλω» του καθενός από εμάς!
Ως διοίκηση σας παρακαλούμε θερμά να προσαρμοστείτε στις παραπάνω επιβεβλημένες υποδείξεις!
It’s time for more!”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

MΙΜΑΣ: Υποστολή… σημαίας

Βύζας: Όλοι μαζί μπορούμε

ΝΕΜ: Εύκολη νίκη εντός έδρας