Αθλητισμός Σημαντικότερα

ΝΕΜ: Αίτημα σε ΓΓΑ-ΕΟΚ για ψήφο στις εκλογές

Παρέμβαση για να επιτραπεί η ψήφος στις εκλογές της ΕΟΚ κάνει η Νεανική Εστία Μεγαρίδος με αίτημα προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ)

 

Σαφώς και αντιλαμβάνεστε ότι χωρίς την έγκριση του Ειρηνοδικείου είναι αδύνατον να εγγραφούμε στο Μητρώο της Γ.Γ.Α.. Επίσης, σαφώς και αντιλαμβάνεστε ότι τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς επ’ αυτού, παρά μόνον να αναμένουμε την έγκριση του Ειρηνοδικείου Μεγάρων. Ωστόσο, διερωτώμεθα πως ένα κομμάτι της Πολιτείας (Γ.Γ.Α.) μπορεί να μας «τιμωρήσει», αποκλείοντας μας από το νόμιμο δικαίωμα της συμμετοχής μας στα κοινά, της ψήφου και της έκφρασης της απόψεώς μας, όταν την ευθύνη γι’ αυτό φέρει ένα άλλο κομμάτι της Πολιτείας (Ειρηνοδικείο Μεγάρων), όπως εγγράφως αποδεικνύουμε; Διευκρινίζουμε ότι εμείς δικαστικοί δεν είμαστε για να γνωρίζουμε τους χρόνους, που απαιτούνται για τέτοιου είδους διεκπεραιώσεις και γι’ αυτό δεν κατηγορούμε την Ειρηνοδίκη για την μη έκδοση της αποφάσεως. Ωστόσο, επιβάλλεται η Γ.Γ.Α. να λάβει πολύ σοβαρά υπ’ όψιν της την αναφορά μας και με σχετική βεβαίωση να μας επιτρέψει να συμμετάσχουμε στις εκλογικές διαδικασίες της ΕΟΚ, όπως έχουμε αναφαίρετο δικαίωμα. Εύκολα διαπιστώνεται, ότι με βάση τα ανωτέρω θα μπορούσαμε να εγείρουμε και οικονομικές αξιώσεις, καθώς αυτή η «αγκύλωση» του συστήματος μας στέρησε, σε χαλεπούς καιρούς μάλιστα, το επίδομα οικονομικής ενίσχυσης της Πολιτείας, που δόθηκε σε όσα Σωματεία έχουν εγγραφεί στο Μητρώο της Γ.Γ.Α. και το είχαμε όπως όλοι πολύ μεγάλη ανάγκη, όμως σκοπός της αιτήσεως μας δεν είναι καμία οικονομική ή οποιουδήποτε άλλου τέτοιου είδους απολαβή, παρά μόνον η άσκηση του αναφαίρετου δικαιώματός μας στο εκλέγειν και στην συμμετοχή στα κοινά.

Σας προσκομίζουμε τις πράξεις κατάθεσης ενώπιον του Ειρηνοδικείου Μεγάρων, την πρώτη στις 4/8/2020 και την δεύτερη μόλις στις 12/2/2021, ομοίως προσκομίζουμε πιστοποιητικό μεταβολών του ενεργού μας Σωματείου.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία στην διάθεσή σας

Εκ μέρους του αιτούντος Σωματείου

        Ο Πρόεδρος                                                                                                      Η Γ. Γραμματέας          

 ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΟΡΩΣΗΣ                                                                                     ΔΑΝΑΗ ΚΟΥΡΜΠΕΤΗ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Πατούλης: Προ χρεοκοπίας και άλλοι δήμοι

«Όραμα ελπίδας» για την δωρεά μυελού των οστών

Aleka Stamatiadi

Κυνηγοί στο Βουρκάρι!