ΠολιτικήΣημαντικότερα

Νέα οχήματα στον Δήμο Μεγαρέων από τα αντισταθμιστικά του ΑΔΜΗΕ… έκαναν “παρέλαση”

Νέα οχήματα, (Φορτηγά, απορριμματοφόρα, τράκτορας), απέκτησε ο Δήμος Μεγαρέων μέσω των αντισταθμιστικών οφελών για τη διέλευση του αγωγού υπερυψηλής τάσης ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης Αττικής.

Το θέμα ήταν γνωστό αλλά σήμερα τα νέα οχήματα “παρέλασαν” από την κεντρική οδό της πόλης των Μεγάρων, στην 28ης Οκτωβρίου, προκαλώντας ποικίλα χιουμοριστικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γρηγόρης Σταμούλης: “Υπήρχε ενθουσιασμός”

Σε βαθμό τέτοιο που προκάλεσαν απάντηση με βίντεο από τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη.

“Σήμερα το πρωί παραλάβαμε οχήματα από τα αντισταθμιστικά του ΑΔΜΗΕ (Φορτηγά, απορριμματοφόρα, τράκτορας), τα οποία θα αποτελέσουν σημαντική αναβάθμιση, πολύτιμα εργαλεία και χρήσιμα όπλα στην καθημερινή μάχη, που δίνουμε για την καθαριότητα του Δήμου μας.

Είναι αλήθεια, ότι υπήρξε ενθουσιασμός, ενδεχομένως παραπάνω από το κανονικό, για το γεγονός, ότι παρελήφθησαν και από αύριο θα ριχτούν στη μάχη της καθαριότητας και επελέγη να περάσουν μέσα από την πόλη για να μοιραστούμε τη χαρά με τους συμπολίτες και συμπολίτισσες.
Απολογούμαι αν αυτή η πράξη ενθουσιασμού δυσχέρανε ενδεχομένως τη συγκοινωνία εντός της πόλης.
Από σήμερα ο Δήμος είναι πιο ενισχυμένος για καθαρότερες πόλεις και οικισμούς” έγραψε στην ανάρτησή του ο Γρηγόρης Σταμούλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μήνυμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεγάρων & Σαλαμίνος Κωνσταντίνου

Aleka Stamatiadi

“O Mεγαρίτικος Γάμος” στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ι. Μονής Αγίας Παρασκευής Μαζίου

Aleka Stamatiadi

Μέτρα βιοασφάλειας για τη γρίπη των πτηνών