ΠολιτικήΣημαντικότερα

Νέα Δημοκρατία-Ομιλία με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα: “Άρωμα εκλογών”

“Άρωμα εκλογών” και κοσμοσυρροή στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από την ΔΕΕΠ Δυτικής Αττικής και την Δημοτική Τοπική Οργάνωση Μεγάρων και Νέας Περάμου της Νέας Δημοκρατίας, την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022, στα Μέγαρα.

Κεντρικός ομιλητής ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.

Την εκδήλωση συντόνισε η υπεύθυνη Περιφερειακών Μέσων της Νέας Δημοκρατίας Έλενα Σώκου.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, ο Γραμματέας της Βουλής Ευάγγελος Λιάκος και ο πολιτευτής Σταμάτης Πουλής. Καλωσόρισαν η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δυτικής Αττικής Κούλα Παραδείση και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Μεγάρων Γιώργος Σακελλαρίου.

Η αίθουσα του “Διονυσος Παλάς” γέμισε από κόσμο που έφτασε ως τον προαύλιο χώρο, με πολίτες από όλη την Δυτική Αττική σε κλίμα…εκλογών.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας επεσήμανε τις μεγάλες κρίσεις που έχει αντιμετωπίσει με επιτυχία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σε αντίθεση με όσα θα μπορούσε να είχαν προκληθεί με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Μίλησε για τους άξονες πάνω στους οποίους βασίζεται το κυβερνητικό έργο με ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα της Δικαιοσύνης, όπου έχουν αναληφθεί πολλές πρωτοβουλίες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απεργία σε προαστιακό και τρένα

Καταργείται η ΔΗΚΕΔΗΜΕ-Στίγμα νέας Διοίκησης στον Δήμο Μεγαρέων

“Το δάνειο ακόμα ένα βάρος για τον λαό των Μεγάρων & της Ν. Περάμου”