Πολιτική Σημαντικότερα

«Με διαβάλλει για να μην με έχει αντίπαλο στις επόμενες εκλογές»

[quote]«Χάρη στο Δήμο Μάνδρας ακυρώθηκε η απόφαση για τη μετεγκατάσταση των Ρομά στο Κανδήλι»[/quote]

Συνέντευξη Γ. Μαρινάκη: «Τα πράγματα στη θέση τους»

ρεπορτάζ: Αλέκα Σταματιάδη

Το Συμβούλιο της Επικρατείας ακύρωσε την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης για μετεγκατάσταση των Ρομά Χαλανδρίου στο Κανδήλι, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρ. Σταμούλης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες.

Όμως αυτό έγινε γιατί έγινε δεκτή η προσφυγή του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας και όχι του Δήμου Μεγαρέων, όπως ανέφερε ο Γ. Μαρινάκης που παρέθεσε και τα σχετικά έγγραφα αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας.

«Είμαστε ουσιαστικά τυχεροί» τόνισε ο πρώην Δήμαρχος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Τρίτη στο χώρο του ιατρείου του.

Ο πρώην Δήμαρχος έκανε λόγο για μικροπολιτικές σκοπιμότητες προεκλογικά ανάδειξης του θέματος μετεγκατάστασης των Ρομά, με στόχο την συκοφάντησή του ιδίου και του συνδυασμού του.

 

[quote]«Άγχος Γρ. Σταμούλη να δείξει ότι κάτι κάνει»[/quote]

«Υπάρχει άγχος να δείξει ότι κάτι κάνει, είπε αναφερόμενος στον Γρ. Σταμούλη, γράφοντας αυτές τις ανακοινώσεις, βάζοντας αυτές τις πινελιές. Δεν θα εκμεταλλευτώ αυτήν την κατάσταση για μικροπολιτικές σκοπιμότητες όμως. Προσπαθεί να με διαβάλει, είπε ο Γ. Μαρινάκης, να με εξοντώσει για να μην με έχει αντίπαλο στις επόμενες εκλογές.

Οι προσπάθειες όμως αυτές θα πέφτουν στο κενό. Υπάρχει πλήρης καθαρότητα, είμαστε όλη η διοίκηση κρυστάλλινη… όλα αυτά γίνονται γιατί υπάρχει άγχος για να καλύψει την ανικανότητα και την ανυπαρξία. Στα πλαίσια αυτά και με κύκλο αυλοκολάκων κάνει το λάθος να προσπαθεί με πολύ άγχος να δείξει ότι κάτι κάνει και κινείται στο δήμο».

 

αναλυτικότερο ρεπορτάζ στην έντυπη Ε που κυκλοφορεί

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόσβαση για ΑΜΕΑ σε παραλίες του Δήμου Μεγαρέων

Aleka Stamatiadi

Επίσημη πρώτη των καινούργιων στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγάρων

Aleka Stamatiadi

Στο Συμβούλιο Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε. ο Γ. Κώτσηρας