Περιφέρεια ΑττικήςΣημαντικότερα

Λ. Κοσμόπουλος: «Προσπαθούμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο, πράσινο μέλλον»

Παράδοση κάδων ανακύκλωσης στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

 

Σε μια κίνηση συμβολική, όσο και ουσιαστική, για την σημασία της ανακύκλωσης ιδιαίτερα στην Δυτική Αττική, προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής με την παράδοση κάδων ανακύκλωσης για όλες τις υπηρεσίες Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, στο κεντρικό κτίριο των υπηρεσιών της σήμερα στην Ελευσίνα, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

 

«Στόχος μας, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, είναι να δείξουμε τη σημασία της ανακύκλωσης, ιδιαίτερα εδώ στη Δυτική Αττική. Να μειώσουμε τον όγκο των απορριμμάτων, να μη θάβουμε τα σκουπίδια. Με περισσότερους κάδους ανακύκλωσης προωθούμε και αυξάνουμε την ανακύκλωση. Χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι σήμερα εδώ, με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Κοσμόπουλο, που κάνει δουλειά σε πολλά ακόμα επίπεδα».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος δήλωσε: «Η παράδοση κάδων ανακύκλωσης είναι πολύ σημαντική, στα πλαίσια της πολιτικής μας για ανακύκλωση παντού. Είναι πρόκληση για εμάς να αλλάξουμε την περιοχή μας. Προσπαθούμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο, πράσινο μέλλον».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Έπεσε» το visitmegara.gr

Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε σε βυτιοφόρο στον Ασπρόπυργο

Aleka Stamatiadi

Ανακοίνωση υποψηφίων του συνδυασμού με Υποψήφιο Δήμαρχο Μεγαρέων τον Κλεάνθη Βαρελά