Πολιτική

ΚΙΝΑΛ Μεγάρων: Παρακαταθήκη οι αγώνες του Ανδριανού Μιχάλαρου

Ανακοίνωση του Συντονιστικού Μεγάρων Κινήματος Αλλαγής

 

Θλίψη προκάλεσε στις τοπικές κοινωνίες του Δήμου μας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής ο χαμός του ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΜΙΧΑΛΑΡΟΥ.

 

Πάντα μάχιμος και με μεγάλη δυναμική ο Ανδριανός αγωνίζονταν για τους συμπολίτες μας, δίνοντας λύσεις σε όλους και ιδιαίτερα  στους μικρομεσαίους, και στους βιοτέχνες.

 

Δυστυχώς όμως, ο μεγάλος αυτός ΜΑΧΗΤΗΣ δεν τα κατάφερε «φεύγοντας νωρίς», αφού έχασε την πιο κρίσιμη μάχη για την ζωή του, αυτή με τον covid-19, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στην Μ.Ε.Θ.

Ο εκλιπών, από νεαρή ηλικία υπηρέτησε τις αρχές και τις αξίες του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ μας από θέσεις ευθύνης, αφήνοντας παρακαταθήκη σημαντικό έργο.

Από το 1998 έως το 2010 διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος και Αντινομάρχης Δυτικής Αττικής ως υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας, ενώ ήταν και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και του τομέα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ – ΚΙΝ.ΑΛ & ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.

 Ως μέλη της Τοπικής Οργάνωσης του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ» – την οποία στήριζε σε όλες τις δράσεις της – θα θυμόμαστε για πάντα τον αγαπημένο μας ΣΥΝΤΡΟΦΟ που μας αφήνει παρακαταθήκη τους αγώνες του για την Δημοκρατική Παράταξη.

 Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του…

 

Με απέραντο σεβασμό στην Μνήμη του

 

Ο Συντονιστής Γραμματέας

Αντώνης Υψηλάντης – Τα μέλη της Σ.Ε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Η μικροπολιτική είναι στο αίμα σας”

Ανακοίνωση για την απαλλαγή από Δημοτικά Τέλη

“Ο κ. Σταμούλης προσγειώθηκε στην πραγματικότητα με τη ΔΕΥΑΜ”