Πολιτική Σημαντικότερα

Γρ. Σταμούλης: Τιμή στον Ανδριανό Μιχάλαρο με ονοματοδοσία οδού στα Μέγαρα

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης: «Η είδηση του θανάτου του Ανδριανού ήταν κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία των Μεγάρων και μας συντάραξε όλους.

Θρηνούμε με οδύνη την απώλεια ενός δημιουργικού ανθρώπου, με ευρύτητα πνεύματος, με ήθος, ευγένεια, αγωνιστικότητα και μίας προσωπικότητας, που έβαλε την σφραγίδα  στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Επιχειρηματικότητας, που διακρινότανε για τις δημοκρατικές του αρχές και αξίες και την προοδευτική του σκέψη.

Αγαπητός στους συναδέλφους του στο χώρο της επιχειρηματικότητας, λαμπρός οικογενειάρχης, εξέχον μέλος της τοπικής κοινωνίας, που δυστυχώς μας άφησε νωρίς αν και είχε πολλά ακόμη να προσφέρει.

Υπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο και υψηλό αίσθημα ευθύνης τους συμπολίτες μας τόσο ως Νομαρχιακός Σύμβουλος και  Αντινομάρχης Δυτικής Αττικής, όσο και ως Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.

Ο θάνατός του αποτελεί μεγάλη απώλεια για τα Μέγαρα, τη Δυτική Αττική και τη χώρα γενικότερα και αφήνει κενό  δυσαναπλήρωτο.

Του αξίζει πραγματικά κάθε τιμή στο  ταξίδι του προς την τελευταία του κατοικία.

Στην πρώτη συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου, θα εισηγηθώ προς τιμή του, να δοθεί το όνομά του σε δρόμο των Μεγάρων και να τηρηθεί στη μνήμη του ενός λεπτού σιγή.

Στην οικογένειά του και στους οικείους του εκφράζω τα πλέον ειλικρινή και θερμά μου συλληπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει. Αιωνία η μνήμη του.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στις 25 Αυγούστου οι βάσεις 2016. Οι τελευταίες εκτιμήσεις

Ομιλία με τον Φράγκο Φραγκούλη, Επίτιμο Αρχηγό ΓΕΣ, τ. Υπουργό Εθνικής Αμυνας

“Θολά νερά” στην πολιτική αντιπαράθεση