Κοινωνία Σημαντικότερα

Ημερίδα για τον Καρκίνο από το Τοπικό Συμβούλιο Μεγάρων

 

Με πρωτοβουλία της Αντιπροέδρου Κας Αναστασίας Αντωνίου το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας των Μεγάρων, διοργανώνει ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα: “ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ “, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, ώρα 7 μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Μεγάρων.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών με στόχο να συμβάλει στην προσπάθεια της πρόληψης και αντιμετώπισης της ασθένειας.

Ομιλητής θα είναι ο κ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΙΑΣΣΑΣ, Παθολόγος – Ογκολόγος, Διευθυντής της Γ΄ Ογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΙΑΣΩ GENERAL και συνεργάτης των Μαιευτηρίων ΙΑΣΩ  και ΡΕΑ καθώς  και  των  Κλινικών  ΜΗΤΕΡΑ και ΥΓΕΙΑ, Μέλος της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρείας “ΙΑΣΗ – ΣΤΗΡΙΞΗ”.

Το θέμα που θα αναπτυχθεί είναι οι εξελίξεις στην αντιμετώπιση του ΚΑΡΚΙΝΟΥ, που είναι ραγδαίες, η πρόληψη, η έγκαιρη διάγνωση και  η θεραπεία.

Την συζήτηση θα συντονίσει ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας των Μεγάρων κ. ΗΛΙΑΣ ΜΟΥΣΤΑΪΡΑΣ και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και θα υπάρξει δυνατότητα προσωπικής συνομιλίας με τον Ομιλητή.

 

 

 

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας

& Δημοσίων Σχέσεων

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Φτηνή προπαγάνδα από έναν Δήμαρχο σε πανικό”

Πυρκαγιά στην Κινέττα

Aleka Stamatiadi

Στα καμένα η νέα ηγεσία του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας

Aleka Stamatiadi