Κοινωνία Σημαντικότερα

Ημερίδα για τα πλημμυρικά φαινόμενα και την ασφάλεια των πολιτών στο Αλεποχώρι την Κυριακή

Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές δυστυχώς το επόμενο «κακό» που αναμένεται είναι οι πλημμύρες.

Τον κώδωνα του κινδύνου έχουν κρούσει ειδικοί επιστήμονες που έχουν μελετήσει ιδιαίτερα την περιοχή των Γερανείων.

Εν όψει χειμώνα χρειάζεται να ενημερωθούν για την ασφάλειά τους οι πολίτες και ημερίδα διοργανώνει ο Δήμος Μεγαρέων σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία των Μεγάρων, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021, στις 10 π.μ.  στο Κέντρο “ΘΑΛΑΣΣΑ” στην παραλία Αλεποχωρίου, με θέμα: “Πλημμυρικά φαινόμενα και ασφάλεια των πολιτών”.

Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγάρων Αντιπύραρχος κ. Καϊάφας Δημήτριος ενώ θα τοποθετηθεί για το θέμα και ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης.

Εχουν προσκληθεί για να παραστούν και να συμμετάσχουν στην εκδήλωση ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής κρίσης κ. Στυλιανίδης Χρήστος, ο Υφυπουργός κ. Τουρνάς Ευάγγελος, η ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, οι Βουλευτές της περιφέρειας Δυτικής Αττικής, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας και της Τροχαίας, τα ΜΜΕ, οι εθελοντικές Ομάδες, οι Δημοτικοί και τοπικοί Σύμβουλοι, οι τοπικοί φορείς του Δήμου Μεγαρέων,  οι εξωραϊστικοί Σύλλογοι του Αλεποχωρίου και πολίτες.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Γυναίκα, η δύναμη της ανάπτυξης”

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

Aleka Stamatiadi

Tornado στα Μέγαρα

Aleka Stamatiadi