Θέσεις

Γιώργος Μάνταλος: “Fair play” & Ήθος που ξεπερνούν και τις αθλητικές επιτυχίες

Ο Head Coach της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος Γιώργος Μάνταλος, η ψυχή της ομάδας που εμπνέει χιλιάδες φιλάθλους και καθοδηγεί την ομάδα βήμα-βήμα και σκαλί-σκαλί στις αθλητικές επιτυχίες, που πήρε την ομάδα από τα παρκέ των τοπικών ως τα σαλόνια της Elite League, διακρίνεται όχι μόνο από την προπονητική του στοχοπροσήλωση αλλά και από ήθος.

Αυτό αποδεικνύει και η σημερινή του διάκριση και η υποψηφιότητα στην κορυφαία κατηγορία FAIR PLAY της χρονιάς, ανάμεσα σε κορυφαίους του αθλητισμού της πατρίδας μας.

Ο Γιώργος Μάνταλος, που έχει αφοσιωθεί στην οργάνωση της αντρικής ομάδας, που σε νίκες και ήττες παρουσιάζεται με υψηλό αίσθημα αθλητικών ιδανικών, αλλά και στην γαλούχηση νέων και παιδιών στον αθλητισμό μέσα από την λειτουργία των Ακαδημιών της ΝΕΜ, που κύριο και πρωταρχικό άξονα έχουν την ηθική ανάπτυξη των παιδιών και των νέων της πέριοχής μας, που βρίσκουν καταφύγιο από αρνητικές και τοξικές καταστάσεις στον αθλητισμό και στο παρκέ της NEM, που απασχολεί ξεχωριστούς και έναν προς έναν επιλεγμένους προπονητές.

ΝΕΜ: Μεγάλη φιέστα για το ΝΕΜ Basketball School στο “Γιώργος Παπαγιάννης” (όλες οι φωτό)

Χάρη στην οργάνωση της ομάδας και τις επιτυχίες που έχει ο Γιώργος Μάνταλος κατορθώσει εμπνέονται και αφιερώνονται στον αθλητισμό εκατοντάδες νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια της περιοχής μας. Ως συμπολίτης μας κοσμεί την κοινωνία μας και αποτελεί ένα ενεργό και πολύτιμό κύτταρό της, που συμβάλλει και οδηγεί στην ηθική πρόοδο.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λάθη και παραλείψεις

Οι υποχρεώσεις των Δήμων στην διαχείριση αποβλήτων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων

Τα χαρακτηριστικά μας ελαττώματα