Πολιτική Σημαντικότερα

Γεωργία Καρδάτου, Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ: «Νέος ιδεολογικός αέρας στην αξιόπιστη δύναμη»

Προεκλογικές ομιλίες από κοινού διοργάνωσαν δύο νέοι υποψήφιοι βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, από την πόλη μας.

Η Γεωργία Καρδάτου και ο Γιώργος Κώτσηρας μίλησαν την Κυριακή στο “Puzzle”, δηλώνοντας ότι υπάρχουν ευκαιρίες για ανανέωση στην πολιτική.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Μεγάρων Γιώργος Σακελλαρίου και ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ Δυτικής Αττικής Θανάσης Δρένης που μίλησε για τη φρεσκάδα που φέρνουν νέοι επιστήμονες όπως οι δύο υποψήφιοι βουλευτές/ομιλητές, στο ψηφοδέλτιο της Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, που στελεχώνεται γενικότερα από πολλούς νέους ανθρώπους.

Στάθηκε σε έννοιες όπως σοβαρότητα, υπευθυνότητα που χαρακτηρίζουν την ΝΔ τονίζοντας ότι αν δεν γίνουν προσεκτικές κινήσεις στις επερχόμενες εκλογές «το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό»….

Για τη συνεργασία των έμπειρων και των νέων μίλησε ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Σωτήρης Πιλίλης, αναφέροντας ότι «έχουν συγκεντρωθεί στην ΝΔ ιστορικά στελέχη και στελέχη της νεολαίας, κοσμούν το ψηφοδέλτιο με την παρουσία τους.

Τα άλλα κόμματα απαξιώνουν την πόλη μας, είπε αναφερόμενος στην υποψηφιότητα τόσο της συμπολίτισσάς μας Μαθηματικού Γεωργίας Καρδάτου, όσο και στην υποψηφιότητα του Γιώργου Κώτσηρα, με καταγωγή της μητέρας του Αθηνάς Γκίνη από τα Μέγαρα.

 

 

kardatoygeorgia2013

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι δύο υποψήφιοι.

Η υποψηφία βουλευτής Αττικής με την Νέα Δημοκρατία Γεωργία Καρδάτου δέχθηκε, όπως είπε και ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ Δυτ. Αττικής, την τελευταία στιγμή να συμβάλει στην πορεία της παράταξης

«Επαναφορά στην ανάπτυξη με σύνεση» υποστήριξε μέσα από την ομιλία της η Γ. Καρδάτου. «Ανήκουμε σε μια γενιά που έχει βρει εμπόδια, όμως τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Δε φταίμε εμείς. Ανεξαρτήτως του αν εκλεγώ ή όχι, αυτό που με ενδιαφέρει είναι το μέλλον όλων μας.

Το εκλογικό σώμα πρέπει να επιλέξει ορθολογικά, με θετική ψήφο και όχι με αρνητική, ψηφίζοντας με θυμό».

Μιλώντας για την υποψηφιότητά της δήλωσε υπερήφανη που συμμετέχει «σε μια παράταξη που κατάφερε να νοικοκυρέψει το κράτος και να κάνει μεταρρυθμίσεις».

«Για την προσέλκυση κεφαλαίων, χρειάζονται μεταρρυθμίσεις. Η ΝΔ έχει την αξιοπιστία, την εμπειρία των παλαιότερων και την δυναμική της νεολαίας, που φέρνει νέο ιδεολογικό αέρα».

Όσο για τις δημοσκοπήσεις, η Γεωργία Καρδάτου-μιλώντας και ως μαθηματικός τόνισε ότι «δε βγάζουν κυβερνήσεις» και δεν μπορούν να θεωρηθούν αξιόπιστες.

 

 

kardatoygeorgia2014

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζουν τα έργα για τη διέλευση του καλωδίου υπερυψηλής τάσης στην Πάχη

Αναπαράσταση αναστήλωσης του Ναού Αγίου Ιωάννου Γαλιλαίου (Χορευταρά)

Η σιωπή των αμνών

Aleka Stamatiadi