Αθλητισμός

Γενική Συνέλευση στους “Κιτρινόμαυρους”

 

Με σκοπό να βγάλει νέο διοικητικό συμβούλιο ενόψει της νέας χρονιάς

Ανακοίνωση για όσους βοήθησαν.

 

 

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/6 Η ΕΤΗΣΙΑ Γ. Σ. ΣΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΑ

Την περασμένη εβδομάδα στο ρεπορτάζ του Βύζαντα, αναφέραμε πως πολύ δύσκολα θα υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις πριν την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου. Έτσι κι έγινε λοιπόν, αναγκάζοντας – ως όφειλαν – τους παράγοντες του συλλόγου να βγάλουν ημερομηνία για την διαδικασία που θ’ αναδείξει το νέο Δ.Σ. του. Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Γ.Σ. Βύζας Μεγάρων λοιπόν, έκανε γνωστό πως την προσεχή Κυριακή το πρωί θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες της επόμενης ημέρας στον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας. Δεδομένης της παραίτησης αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος τους προέδρου Γιώργου Μαυρονάσιου, θεωρείται πιθανόν να μην θέσει υποψηφιότητα για την θέση στο νέο Δ.Σ. Το ποιος θα μπει μπροστά ενόψει της νέας χρονιάς, θα φανεί την Κυριακή. Οι άνθρωποι του συλλόγου, πάντως, βρίσκονται σε συνεχείς ζυμώσεις προκειμένου να πειστεί να εμπλακούν με τους «κιτρινόμαυρους» σημαντικοί χορηγοί που θ’ αλλάξουν επίπεδο στην ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Επειδή όμως πολύ δύσκολα υπάρχει αποτέλεσμα απ’ την πρώτη κίνηση, το πιθανότερο είναι – όπως και πέρσι – να χρειαστεί και επαναληπτική Γενική Συνέλευση προκειμένου να εκλεγεί η νέα διοίκηση του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της διοίκησης:

Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Σωματείου «Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ» σε Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 14 ΙΟΥΝΙΟΥ ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 στην αίθουσα ΘΕΟΓΝΙ (28 Οκτωβρίου 62 Μέγαρα) , προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων της Ημερησίας Διάταξης :

  1. Απολογισμός Αγωνιστικής Περιόδου 2014-2015
    2. Τροποποίηση Καταστατικού , σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο ( Ν 2725/99)
    3. Συζήτηση για την λειτουργία και το μέλλον της ομάδας.

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΟΣΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ

Θέλοντας να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν για να καταφέρει φέτος ο Βύζας να βγάλει τη σεζόν και να παραμείνει στην κατηγορία, η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

«Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, το Διοικητικό Συμβούλιο του «Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ» , θεωρεί υποχρέωση του να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνέβαλαν στην φετινή επιτυχημένη χρονιά της ομάδας στην Γ Εθνική κατηγορία.
Ευχαριστεί θερμά : Τους μεγάλους χορηγούς του συλλόγου : -Όμιλο Επιχειρήσεων ΦΑΝΗΣ ΑΕ  «Megara resins» Αθανάσιο Μαρτίνο, για την εμπιστοσύνη και την μεγάλη βοήθεια που μας παρείχαν, δίνοντάς μας δύναμη στην δύσκολη αγωνιστική χρονιά.
Όλους όσους βοήθησαν το σύλλογο στην μεγάλη προσπάθεια παραμονής στην Γ Εθνική κατηγορία : Παπαελευθερίου Δημήτριο, Βόρδο Άκη, Παπαηλία Σωτήριο, Μαρίνο Ηλία, Μπέη Στέφανο, Zoura Farm, Τετώρος Μηχανήματα ΑΕ, Ζάλη Δημήτριο, Φούρνο Μάριο.
Το τεχνικό επιτελείο της αντρικής ομάδας, κ.κ. Μίχα Κυριάκο, Μανταλόβα Δημήτριο και Στασινόπουλο Βασίλειο που υπό τις οδηγίες του η ομάδα πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή πορεία, τους γιατρούς , φυσικοθεραπευτές, φροντιστές και ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαν με την ομάδα,
Την Ε.Π.Σ Δυτικής Αττικής για την πολύτιμη βοήθεια της σε οργανωτικά θέματα, την Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Ηρόδωρος κ. Ιωάννα Ρήγα και όλους τους υπαλλήλους του σταδίου Μεγάρων, για την βοήθεια και τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου,

Ευχαριστούμε κυρίως τους φιλάθλους και φίλους της ομάδας του «ΒΥΖΑΝΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ» που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα,
Ο πρώτος στόχος επετεύχθη.
Παραμονή στην κατηγορία — Αξιοπρεπής αγωνιστική πορεία»

ΕΒΓΑΛΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Εν τω μεταξύ στο περιθώριο των ζυμώσεων του ΑΓΣ Βύζας Μεγάρων ενόψει της νέας χρονιάς, οι παλαίμαχοι του συλλόγου συγκρότησαν σε σώμα το νέο Δ.Σ. τους. Τα μέλη που εξελγησαν από την Γενική Συνέλευση της 18/5 είναι τα εξής.

Πρόεδρος: Ιερόθεος Μαργέτης
Αντιπρόεδρος: Νίκος Κυριακόπουλος
Γεν. Γραμματέας: Κώστας Γιαννακάρης
Ταμίας: Ιερόθεος Κορόγιαννης
Έφορος τμ. Ποδοσφαίρου: Γιάννης Σταυράκης
Μέλη: Θεόδωρος Θεόδωρος, Στέφανος Ζωγράφος, Γιώργος Μπεθάνης, Κώστας Προίσκος
Αναπληρωματικά μέλη: Θωμάς Μωραΐτης, Μελέτης  Πανταζής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μιμάς: “Τρένο” χωρίς σταματημό

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην στη Βαρέα (βίντεο)

Aleka Stamatiadi

Βύζας: Λήξη συνεργασίας με τον προπονητή Τάκη Χριστόπουλο