Αθλητισμός

Χρυσό μετάλλιο για τον Ο.Φ.Α.Φ.Α. στο 3Ο  KIM & LIU

Με πέντε  αθλητές συμμετείχε ο όμιλος φίλων αθλητισμού και φυσικής ανάπτυξης μεγάρων στο 3ο διασυλλογικό τουρνουά Ταεκβοντο kim & liu «ευ αγωνίζεσθαι» που διοργάνωσε η Ενωση Ταεκβοντο νοτίου Ελλάδας και τελούσε υπό την αιγίδα  της Ευρωπαϊκής Ενωσης Ταεκβοντο,της  Ελληνικής  Ομοσπονδίας  Ταεκβοντο και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Το τουρνουά διεξήχθη στο Ολυμπιακό στάδιο άνω Λιοσίων στις 5,6,7,Ιουνιου και συμμετείχαν  περίπου 1500  αθλητές και αθλήτριες γεννηθέντες από το 2004 έως το 2009.

Όλοι οι αθλητές του συλλόγου  που συμμετείχαν  αγωνίστηκαν με πάθος και έδειξαν για μια ακόμα φορά τις ικανότητες τους στο αγαπημένο τους  Ολυμπιακό αγώνισμα.

Την πρώτη(1Η) θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του κατέκτησε ο  Γιώργος  Συγκούνας(2004)  – έγχρωμες ζώνες -27 kg ,  5η  θέση ο Λουκάς Τελης (2006) – έγχρωμες ζώνες -45kg,  6η θέση ο Μουστάκας Ιωαννης(2007) –έγχρωμες ζώνες -33 kg , 6η θέση Σακελλαρίου Θουκιδιδης(2004) έγχρωμες ζώνες -33kg, Δουλγερακης Σταύρος (2004) – μαύρες ζώνες -33 kg.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή  Κώστα Δελλιδη για τις αγωνιστικές τους ικανότητες καθώς και για το ήθος που επέδειξαν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΜ: Έδειξε ποιος είναι το… αφεντικό

Ενέσεις χορηγών και δήμου δε σώζουν το μεγάλο ασθενή ΒΥΖΑ

Βίντεο: Πρωτιές για το στίβο στην πόλη μας

Aleka Stamatiadi