Κοινωνία Σημαντικότερα

Γ. Μαρινάκης: Η αστυνομία συστεγάζεται με την τροχαία επειγόντως

 

 

Ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Μαρινάκης με ανάρτησή του στο fb κάνει λόγο για “νέα υποβάθμιση” στο Δήμο Μεγαρέων, αναφέροντας ότι μετά τον σεισμό της 19ης Ιουλίου 2019, το κτίριο του αστυνομικού τμήματος Μεγάρων είναι ακατάλληλο και το τμήμα θα αναγκαστεί σε συστέγαση με την τροχαία.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε ο Γιάννης Μαρινάκης:

“Μετά το Κέντρο Υγείας που εξακολουθεί να μη λετουργεί σε 24ωρη βάση, την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων από το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής για το έργο της διέλευσης του καλωδίου υπερυψηλής τάσης από τα διοικητικά όρια του δήμου μας, τον κίνδυνο 150 παιδιών από ένα ακατάλληλο δημοτικό σχολείο, όπως αποδείχθηκε από την τεχνική έκθεση στατικής επάρκειας, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος έστριψε την πλάτη και αδιαφόρησε στην επείγουσα μεταστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Μεγάρων, μετά την ακαταλληλότητα του κτηρίου εξαιτίας του σεισμού της 19ης Ιουλίου.


Το αστυνομικό τμήμα συστεγάζεται επειγόντως με το τμήμα τροχαίας αυτοκινητοδρόμων κατά πάσα πιθανότητα και οι συνέπειες αυτής της νέας υποβάθμισης θα είναι οδυνηρές για το δήμο μας.

Κι ολα αυτά επειδή ο νεοεκλέγείς Δήμαρχος αρνήθηκε να προσφέρει βοήθεια στην εύρεση προσωρινής λύσης στους διοικούντες του αστυνομικού τμήματος.
Σε λίγες μέρες ο υπαίτιος της υποβάθμισης του τόπου μας ορκίζεται ξανά Δήμαρχος.
Οι συντελεστές αυτής της επανεκλογής είναι συνυπαίτιοι αυτής της υποβάθμισης και οι υπόγειες διαδρομές που ακολούθησαν γι αυτή την εξέλιξη θα αποτελούν τις ερινύες που θα τους ακολουθούν για πάντα”.

 

Υπενθυμίζεται ότι έχει δρομολογηθεί η μεταφορά του αστυνομικού τμήματος Μεγάρων σε άλλο κτίριο στην νότια περιοχή της πόλης, χωρίς ακόμα να έχει ολοκληρωθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

8ο Δημοτικό Σχολείο Μεγάρων: Θεατρικά δρώμενα με έμπνευση από την αρχαία Ελλάδα για τη λήξη της σχολικής χρονιάς

Μελέτη 3,9 εκατ. Ευρώ για τη διευθέτηση ρεμάτων στην Κινέτα

“Τώρα”: Οφείλουμε να δουλέψουμε σε συνολικό σχέδιο για τις μελλοντικές γενιές