Πολιτική Σημαντικότερα

Γ. Κώτσηρας: «Την Κυριακή οι πολίτες της Δυτικής Αττικής θα στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα νίκης»

Σε μία μεγάλη συγκέντρωση, στην Πλατεία Λυτάρα Μεγάρων, ολοκληρώθηκαν οι προεκλογικές εκδηλώσεις του Υφυπουργού Δικαιοσύνης και υποψήφιου Βουλευτή Δυτικής Αττικής της Ν.Δ.

Η πόλη των Μεγάρων αποτέλεσε, την Πέμπτη 18 Μαΐου, τον τελικό σταθμό των προεκλογικών εκδηλώσεων του Υφυπουργού Δικαιοσύνης και υποψήφιου Βουλευτή Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργου Κώτσηρα.

Σε μία κατάμεστη Πλατεία Λυτάρα, ο κ. Κώτσηρας ευχαρίστησε από καρδιάς τον κόσμο για την πολυπληθή και εντυπωσιακή ανταπόκρισή του, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν υπήρχε ομορφότερος τρόπος να φτάσουμε στο τέλος αυτής της όμορφης προεκλογικής διαδρομής από το να βρεθώ ανάμεσα σε τόσους πολλούς φίλους στα Μέγαρα».

Iδιαίτερη αναφορά έκανε στην ομάδα της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, τονίζοντας πόση υπερηφάνεια μας γεμίζει όλους για τις μεγάλες επιτυχίες της.

“Δυναμική παρουσία πραγματοποίησαν εχτές μέλη του Δ.Σ. με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΝΕΜ κ. Βασιλείου, συνοδευόμενα από δεκάδες μέλη της ομάδας, αθλητές, γονείς και προπονητές στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ και υφυπουργού Δικαιοσύνης κ. Γιώργου Κώτσηρα, στην Πλατεία Βασιλίσσης Φρειδερίκης (Λυτάρα) στα Μέγαρα.

Ανάμεσα σε πλήθος κόσμου οι άνθρωποι της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος άκουσαν τον «δικό μας Υπουργό» να αναφέρει δημόσια, πόσο σημαντική θέση στην καρδιά του έχει η ομάδα μας και πόσο υπερήφανος αισθάνεται γι’ αυτήν ως Μεγαρίτης.

Φυσικά δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα μας με κάθε τρόπο αφού πάντοτε ήταν υπερήφανος και «ένας από μας»!

Καλή επιτυχία Υπουργέ μας, όχι μόνο επειδή είσαι δικός μας άνθρωπος αλλά κυρίως επειδή είσαι νέος, με όραμα, με διάθεση για εργασία και προσφορά και αφουγκράζεσαι με τον πιο ζεστό και αποτελεσματικό τρόπο τα προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου μας” αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΝΕΜ.

Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, κατά την ομιλία του, επεσήμανε ότι αυτή την τετραετία πετύχαμε πάρα πολλά, παρά τις πρωτοφανείς δυσκολίες, θωρακίζοντας την οικονομία, την κοινωνία και κρατώντας τη χώρα ασφαλή. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «την Κυριακή οι πολίτες θα δώσουν μία ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση της Ν.Δ., προκειμένου η χώρα να συνεχίσει να πορεύεται στον δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου, σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά».

Απευθυνόμενος προς τους συμπολίτες του, που κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία Μεγάρων, ο κ. Κώτσηρας είπε: «Η παρουσία σας και η αγάπη σας είναι συγκλονιστική και μου δίνει δύναμη μέχρι να φτάσουμε στην τελική νίκη, για μία ισχυρή Δυτική Αττική με προοπτική και μία δυνατή Ελλάδα με ισχυρό Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σωτήρια η συνεχής επαγρύπνηση της Πυροσβεστικής

Βύζας: Επίσημη “πρώτη” προπόνηση

“Στηρίζουμε Βαρβάκειο”: Με ασφάλεια και υψηλή ποιότητα με ελέγχους της Περιφέρειας Αττικής

Aleka Stamatiadi