ΠολιτικήΣημαντικότερα

Ελλειπής ως ανύπαρκτη η αστυνόμευση στη Νέα Πέραμο – Συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο Κοινότητας Νέας Περάμου

Θέμα για την αστυνόμευση στη Νέα Πέραμο φέρνει ο τοπικός σύμβουλος Θεοχάρης Βίκτωρας στο Τοπικό Συμβούλιο Κοινότητας Νέας Περάμου.

2η τακτική συνεδρίαση πραγματοποιεί το Τοπικό Συμβούλιο Κοινότητας Νέας Περάμου, την Τετάρτη 7 Φεβρουρίου και ώρα 7 μ.μ. με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1. Αίτημα για χορήγηση άδειασ παράταςησ χρήσης μουσικών οργάνων για το κατάστημα με την επωνυμία Καφετέρια «ΑΛΛΟΤΙΝΟ» στη Ν. Πέραμο για το έτος 2024

2. Αίτημα για χορήγηση άδειας παράτασης χρήσης μουσικών οργάνων για το κατάστημα με την επωνυμία Καφετέρια – Μπαρ «CALIENTE» στη Ν. Πέραμο για το έτος 2024

3. Συζήτηση σχετικά με την ελλειπή έως ανύπαρκτη αστυνόμευση της Δημοτικής Ενότητας Νέας Περάμου (θέμα από κ. Θεοχάρη Βίκτωρα)

4. Περί εξομοίωσης των τελών κοιμητηρίου της Δημοτικής Ενότητας Νέας Περάμου με το κοιμητήριο τησ Δημοτικής Ενότητας Μεγάρων στα πλαίσια ισονομίας των δημοτών (θέμα από κα Χατζηπολυχρόνη Αναστασία)

5. Περί μη επιβάρυνσης των δημοτών τησ Δημοτικής Ενότητας Νέας Περάμου των τελών σύνδεσης (οικιακών συνδέσεων) στο δίκτυο ακαθάρτων τησ Δημοτικής Ενότητας Νέας Περάμου ως ίσχυσε για την Κοινότητα Μεγάρων (θέμα από κα Χατζηπολυχρόνη Αναστασία)

6. Περί διοργάνωσης του 7ου Αγώνα Δρόμου Λιμένων Μεγάρων – Νέας Περάμου για το έτος 2024 και συγκρότηση της Οργανωτικής Επιτροπής αυτού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακολουθία, ασυνέπεια, κοροϊδία του κ. Σταμούλη στους δημότες Κινέττας

Κλ. Βαρελάς: Προτάσεις για την τουριστική προβολή

Περιφέρεια Αττικής & Δήμοι σε συμμαχία για συνδρομή στην μάχη της πανδημίας