Πολιτική

Εγκατάσταση μεταναστών στα εγκαταλειμμένα κτίρια σε Ν. Πέραμο-Λουτρόπυργο;

Ανησυχία εξέφρασε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέας Περάμου Γιάννης Σεβαστής την οποία συμμερίστηκαν οι επικεφαλής των συνδυασμών στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης 16 Μαρτίου.

Ο  Άγγελος Μακρυγιάννης ανέφερε ότι στα εγκαταλελειμμένα ξενοδοχεία της Ν. Περάμου ΜΚΟ ψάχνουν χώρο για να φιλοξενήσουν ανθρώπους από τρίτες χώρες: «Πρέπει να είμαστε όλοι ξάγρυπνοι γιατί καραδοκούν πάρα πολλοί στην περιοχή μας ιδίως στο ξενοδοχείο «Ακτή», στα εγκαταλελειμμένα κτίρια που υπάρχουν, είναι κάτι που σίγουρα η τοπική κοινωνία δεν το θέλει. Ο κ. Σεβαστής και η διοίκηση συλλόγου Λουτροπύργου διαπιστώσαμε ότι υπάρχει έντονη κινητικότητα στο θέμα για τα δύο εγκαταλελειμμένα ξενοδοχεία της Νέας Περάμου».

Ο Γιάννης Σεβαστής επεσήμανε ότι “ΜΚΟ ψάχνει χώρο, πρέπει να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι, να γίνει διερεύνηση. Έχει να κάνει με τον τόπο μας. πρέπει να είμαστε όλοι σε επαγρύπνηση. Έχω ενημερώσει τους επικεφαλής γιατί κοιτάνε εγκαταλελειμμένα σπίτια. Τα βλέπουν σαν επιχειρηματίες, αλλά δεν ξέρουμε τι κρύβεται».

Ο Γρ. Σταμούλης απάντησε ότι υπάρχει επιχειρηματίας, που επιθυμεί να ενοικιάσει τα δύο ξενοδοχεία του Λουτροπύργου, και το ξενοδοχείο «Νέα Πέραμος», προκειμένου να τα εκμεταλλευθεί απευθυνόμενος σε πελατολόγιο τουριστών και λοιπών παρεπιδημούντων αλλά όχι ΜΚΟ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αντώνης Υψηλάντης-Υποψήφιος για την Νομαρχιακή Οργάνωση Δυτ. Αττικής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Λιάκος Ευάγγελος: «Ώρα να μπούμε μπροστά»

Π. Μαργέτης: “Καθαριότητα στα σχολεία – ένα μείζον θέμα”