Κοινωνία Σημαντικότερα

“Δημιουργώ μέσα από το άγχος”: εκδήλωση ομάδας αντιστρές

Εκδήλωση υπό την αιγίδα του Δήμου στην αίθουσα του Συλλόγου ο ΘΕΟΓΝΙΣ με θέμα: Δημιουργώ μέσα από το άγχος την Κυριακή 5 Ιουνίου ώρα 8.15 μ.μ.

«Δημιουργώ μέσα από το άγχος» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης υπό την αιγίδα του Δήμου στην αίθουσα του Συλλόγου «Θέογνις» την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 8.15 μ.μ.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα μιλήσουν ο Κοινωνικός λειτουργός και ψυχολόγος κ. Σπύρος Σούντης και η ψυχολόγος Κα Έλενα Μπισταράκη.

Θα παρουσιαστεί ακόμα θεατρικό δρώμενο με τίτλο «Ο εν(ο)ικος» σε σκηνοθεσία και κείμενο της Ευγενίας Σάλτα, θα παίξουν Παναγιώτης Σταμπόλας
και Μαρία Καραντώνη, χορός: Γιάννης Μήτσος 
Μαρισία Σπίνου, Τσέλο : Στράτος Χούσος.

Ήδη, πρίν από μερικούς μήνες  στον χώρο του Εργαστηρίου Εικαστικών τεχνών του Δήμου Μεγαρέων, οργανώθηκε η “ομάδα antistress  Μεγάρων” όπου προσφέρθηκαν εθελοντικά και αμισθί, η  Κα Ελευθερία Χαλόφτη ανέλαβε  τη θεραπεία μέσα από την γραφή, η Κα Φούλη Λιάσκου – Κοροπούλη, εργασιοθεραπεία με κάθε είδους κατασκευές και ο Κος Μάκης Σταυράκης, τον τομέα της Μουσικοθεραπείας,  με στόχο να επιτευχθεί δημιουργικά η διαχείριση του άγχους και του stress με την υποστήριξη της ΔΗΚΕΔΗΜΕ και  του Δήμου Μεγαρέων.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας,  την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, ώρα 8.15 μ.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου ο “ΘΕΟΓΝΙΣ”, η ως άνω ομάδα Antistress, οργανώνει εκδήλωση – παρουσίαση  του θέματος «Δημιουργώ μέσα από το άγχος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“My Grand Road”: Δικαίωμα στην Υγεία, αλλά και Υποχρέωσή μου να σέβομαι την Υγεία του Άλλου

Γιάννα Ρήγα: “Πρέπει να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει”

Aleka Stamatiadi

Εκπρόσωποι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου & του Κοινοβουλίου συζήτησαν για την εστίαση