Κοινωνία Σημαντικότερα

Δικαστικά διεκδικεί βλάβη με λασπόνερο της ΕΥΔΑΠ ο Δήμος Μεγαρέων

“Ο Δήμος Μεγαρέων θα διεκδικήσει δικαστικά  από την  ΕΥΔΑΠ ό, τι δικαιούται για την ταλαιπωρία των πολιτών και για τις λάσπες στο δίκτυο Υδρεύσεως”

 

Ανησυχία προκλήθηκε στους κατοίκους των Μεγάρων την Παρασκευή και το Σάββατο 26 και 27 Φεβρουαρίου, μετά από εμφάνιση θολού νερού στις βρύσες και λάσπης στο δίκτυο ύδρευσης λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό της ΕΥΔΑΠ.

«Χωρίς καμία προειδοποίηση, αιφνιδιαστικά κι αδικαιολόγητα η ΕΥΔΑΠ προξένησε μεγάλη ανησυχία στους πολίτες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, αναφέρει ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρ. Σταμούλης οι οποίοι διαπίστωσαν ότι έτρεχε νερό στις βρύσες τους με λάσπες από το απόγευμα της Παρασκευής 26 Φεβρουαρίου και το Σαββατοκύριακο, που ακολούθησε  με δικαιολογία την αποκατάσταση βλάβης στον κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό υδρεύσεως των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.

Η όλη ταλαιπωρία των συμπολιτών οφείλεται αποκλειστικά και μόνον στην ΕΥΔΑΠ, που αφ’ ενός όφειλε να ενημερώσει και να προειδοποιήσει τουλάχιστον το Δήμο και αφ’ ετέρου να αποκαταστήσει τη βλάβη χωρίς καμία καθυστέρηση με τέτοιο τρόπο, που να μην επιτρέπει την είσοδο λασπόνερων στο δίκτυο.

Ο Δήμος επιφυλάσσεται να κινηθεί δικαστικά και να διεκδικήσει νομίμως σχετική αποζημίωση, από την ΕΥΔΑΠ, για το δυσάρεστο αυτό γεγονός, που δημιούργησε δικαιολογημένη ανησυχία αλλά και σοβαρότατο πρόβλημα υδροδότησης  στους συμπολίτες.»

 

#ΑΤΤΙΚΗ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#pressgreece

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γρ. Σταμούλης: Υπάρχουν ελάχιστα κρούσματα κορωνοϊού

2ος Βυζαντινός αγώνας 50 χλμ.

Aleka Stamatiadi

Έκτακτες συσκέψεις στο Δήμο Μεγαρέων κατά του ΧΥΤΥ

Aleka Stamatiadi