Πολιτική Σημαντικότερα

Δεσμευμένος ο λογαριασμός της ΔΕΜ

Για αυτό και παρουσίαζε μηδενικό υπόλοιπο

Η απάντηση της Δημοτικής Αρχής στους ισχυρισμούς Γ. Μαρινάκη

Προκειμένου να «προστατεύσει» το ταμείο της Δημοτικής Επιχείρησης Μεγάρων (ΔΕΜ) καθώς προέκυψε ανάκληση της παραίτησης της απερχόμενης Διοίκησης Γ. Μαρινάκη, η Διοίκηση του Δήμου προέβη στις 10/10/2014 σε επ’ αόριστον δέσμευση του λογαριασμού.

Για αυτό και όταν η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος όταν προέβη σε κατασχετήριο βρήκε μηδενικό διαθέσιμο υπόλοιπο για την κατάσχεση.

Αυτό δείχνει το παραπάνω έγγραφο και αυτή είναι η απάντηση της Διοίκησης Γρ. Σταμούλη (πέραν της συνέντευξης που δημοσιεύουμε) στα λεγόμενα του απερχόμενου Δημάρχου Γ. Μαρινάκη σε συνέντευξη τύπου, όπως αναλυτικά αναφέρεται σε ρεπορτάζ του παρόντος φύλλου.

«Έπρεπε να προστατεύσουμε την Δημοτική Επιχείρηση, αναφέρεται από πηγές της διοίκησης. Το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΜ συμφώνησε και δεσμεύσαμε το λογαριασμό που κινδύνευε και από κατάσχεση, λόγω κακοδιαχείρισης της προηγούμενης διοίκησης που χρειαζόταν και εξωτερικό συνεργάτη νομικό σύμβουλο, εκτός του νομικού συμβούλου της ίδιας της εταιρείας.

Ο λογαριασμός είχε δεσμευθεί και η ανάκληση της παραίτησης του Γ. Μαρινάκη, το ότι παραιτήθηκε και πήρε πίσω την παραίτηση μια μέρα πριν την γενική συνέλευση, δεν έχει καμία νομική βάση. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πυρκαγιές λόγω απορριμμάτων στην Κινέττα

Aleka Stamatiadi

Ποινικές ευθύνες για τις πλημμύρες σε περιφερειάρχη-δημάρχους

Χριστίνα Τσιμιδάκη: Νέα Υποψήφια με την ΝΔ