Διασκέδαση Σημαντικότερα Συνεντεύξεις

Χρύσα Γκοσδή: “Διοργανώνουμε εκδηλώσεις, με στόχο τα χαμόγελα, την ισότητα των περιοχών και την φιλανθρωπική διάσταση”

Με την διοργάνωση και του Colour Festival στην Νέα Πέραμο, ολοκληρώνεται ένας κύκλος εκδηλώσεων που έγιναν σε διάφορα σημεία, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του κόσμου, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Μεγάρων και της Προέδρου Χρύσας Γκοσδή, η οποία μας μίλησε παρακάτω σχετικά.

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους/ες που συνέδραμαν για να ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις της Κοινότητας Μεγαρέων. Συγκεκριμένα, τον Δήμαρχο Γρηγόριο Σταμούλη και την διοίκηση του Δήμου που ήταν αρωγοί σε αυτές τις εκδηλώσεις.

Colour Music Festival στην Νέα Πέραμο

Επίσης, δεν θα μπορούσα να παραλείψω τους αφανείς ήρωες που βοηθούν πίσω από τα φώτα και δεν είναι άλλοι από τους δημοτικούς υπαλλήλους, χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί καμία προσπάθεια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να εκφράσω στους χορηγούς της κάθε εκδήλωσης . Ειδικότερα, θα αναφέρω τα Ελληνικά Πετρέλαια, όμιλο εταιριών για την μεγάλη χορηγία τους στο 1ο Colour Music Festival in Megara&Nea Peramo και τον Όμιλο ΑΙΓΕΑΣ.

Επίσης, τα τοπικά κατάστημα και τους χώρους εστίασης – καφέ WIND Μεγάρων , Κοσμήματα Παπαμιχάλης, Τουμπανιάρης, Παπανούσης, Σκλαβούνος, friends cafe , Εξαντας, Jackey ‘O, Δέδες ασφαλιστική.

Χρύσα Γκοσδή, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Μεγάρων: Στόχος μας η ισότητα και η συνύπαρξη των δύο περιοχών, Μεγάρων και Νέας Περάμου

Στη συνέχεια αξίζει να αναφερθεί ότι στο θερινό πρόγραμμα έγιναν δυο συνδιοργανώσεις με την Κοινότητας της Νέα Περάμου: η Ημέρα αθλητισμού και το colour festival.

Στόχος μας είναι «η ένωση» και η συνύπαρξη των δυο κοινοτήτων. Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο της Κοινότητας Νέας Περαμου Ιωάννη Σεβαστή που είναι πάντα δίπλα μου. Άφησα για το τέλος τους ανθρώπους που πάλι χωρίς αυτούς δε θα μπορούσαν να γίνουν οι εκδηλώσεις. Ευχαριστώ τα Συμβούλια της Κοινότητας Μεγάρων και Νέας Περάμου.

Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις φέτος προσπάθησαν να απευθυνθούν  σε όλον τον κόσμο, περιλάμβαναν αθλητισμό, μουσική, χρώματα, χορό.

Ο Δήμος μας διαθέτει πανέμορφα μέρη που προσπαθήσαμε να αξιοποιήσουμε, όπως το λιμάνι της Πάχης με τον αγώνα Λιμένων,το λιμάνι της Νέας Περάμου, το άλσος Θεόγνιδος(Πευκάκια), την Παραλία Βαρέας, και το Δημοτικό Στάδιο.

Φέτος πρώτη φορά στον αγώνα Λιμένων εντάξαμε και τον παιδικό αγώνα των 1000μ, όπως επίσης και με την ημέρα αθλητισμού και το παιδικό σινεμά αλλά και το colour festival θέλαμε να δώσουμε ερεθίσματα και να προσφέρουμε διασκέδαση και στους μικρούς μας φίλους χωρίς να χρειάζεται να φύγουν από τον τόπο τους.

Επιπλέον, δεν μπορώ να παραλείψω την Rock βραδιά και το colour festival και να αναφέρω την φιλανθρωπική τους διάσταση σε μια δύσκολη εποχή.

Θέλουμε πολύ να προχωρήσουμε εκ νέου σε φθινοπωρινές εκδηλώσεις με νέο πρόγραμμα. Εκ των οποίων μερικές θα γίνουν ως συνδιοργάνωση με την Νέα Περαμο διότι αυτό πρεσβεύουμε τα δυο Προεδρία: την ισότητα! Αλλά πάντα υπό την Αιγίδα του Δήμου Μεγαρέων.

Ο σκοπός όταν προσφέρεις είναι η χαρά του κόσμου και φυσικά η δική μας χαρά όταν βλέπεις να σχηματίζονται χαμόγελα. Προσωπικά, χωρίς να έχω την ανάλογη εμπειρία σε όλα αυτά, δηλαδή τις εκδηλώσεις, τις δράσεις , τις συζητήσεις και την καθημερινή διευθέτηση διαφόρων δρωμένων, τα εκλαμβάνω ως ένα ατομικό σχολείο που σίγουρα σε κάνει καλύτερο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Β. Μεϊμαράκης, Κ. Δέρβος, Β. Λιάκος: Μηνύματα συσπείρωσης και νίκης της ΝΔ

Στο πλευρό των ιδιοκτητών των περιφερειακών εφημερίδων οι ενώσεις συντακτών

Η Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στα Μέγαρα

Aleka Stamatiadi