Δημοτικό Συμβούλιο Πολιτική Σημαντικότερα

Αποχή από την τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων για συνδυασμούς Γ. Κουμπέτσου-Κλ. Βαρελά

 

Γρ. Σταμούλης: «Πώς περνά από το μυαλό κάποιων ότι η τηλεδιάσκεψη είναι κόλπο για να φιμώσει την αντιπολίτευση;»

Γ. Κουμπέτσος: «Ο Δήμαρχος επιλέγει την οδό της τηλεδιάσκεψης γιατί θα αποδειχθεί η αδυναμία του να αντιμετωπίσει τις φωνές διαμαρτυρίας μας»

Κλεάνθης Βαρελάς: «Η πολιτική σκοπιμότητα της Διοίκησης είναι εμφανής»

 

Οι επιβεβλημένες λόγω κορωνοϊού αποστάσεις και η συνεδρίαση μέσω διαδικτύου δεν ήταν αρκετές για να μην προκληθούν αντιπαραθέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγάρων, που συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 18 Αυγούστου.

Λόγω της έξαρσης κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας, ο Γρ. Σταμούλης πρότεινε να γίνονται οι συνεδριάσεις εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου, και χαρακτήρισε «ανεύθυνη, επιπόλαιη και επικίνδυνη τη στάση της αντιπολίτευσης, των συνδυασμών Κλεάνθη Βαρελά και Γιώργου Κουμπέτσου που κάνουν πολιτικάντικα παιχνίδια παίζοντας με την υγεία όλων μας. Η προστασία δεν αφορά μόνο τη διοίκηση αλλά όλο τον πληθυσμό. Είναι επιβεβλημένο να παρθούν μέτρα και όχι για άλλο λόγο. Πώς περνά από το μυαλό κάποιων ότι η τηλεδιάσκεψη είναι κόλπο για να φιμώσει την αντιπολίτευση;».

Ο αρμόδιος για την δημόσια υγεία στο Δήμο Μεγαρέων και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων Κων. Καράμπελας ανέφερε ότι ο Δήμος «πρωτοπορεί παίρνοντας δείγματα λυμάτων από τον βιολογικό καθαρισμό, με βάση επιστημονικά δεδομένα ότι ο κορωνοϊός απεκκρίνεται στα ούρα και στα κόπρανα. Το πρώτο δείγμα ήταν αρνητικό. Τα πάμε καλά ως Δήμος στην προστασία κατά του κορωνοϊού και θα συνεχίσουμε».

Στην τηλεδιάσκεψη δε συμμετείχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι των συνδυασμών «Μέγαρα, Νέα Πέραμος Νέο ξεκίνημα» με επικεφαλής τον Γιώργο Κουμπέτσο και «Μαζί με όραμα» με επικεφαλής τον Κλεάνθη Βαρελά.

Εδώ αναλυτικά οι θέσεις του συνδυασμού «Μέγαρα, Νέα Πέραμος Νέο ξεκίνημα» με επικεφαλής τον Γιώργο Κουμπέτσο.

Εδώ αναλυτικά οι θέσεις του συνδυασμού «Μαζί με όραμα» με επικεφαλής τον Κλεάνθη Βαρελά.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η «Χρυσή Αυγή» Μεγάρων απαντά στη Λαϊκή Συσπείρωση και στον κ. Χοροζάνη

Εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στην Ελευσίνα

Χαλόφτεια Βραβεία 2019 σε επιτυχόντες μαθητές

Aleka Stamatiadi