ΠολιτικήΣημαντικότερα

Άγγελος Μακρυγιάννης: «Έχει έρθει η ώρα για την αλλαγή»

Παρουσία πλήθους κόσμου παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού «Όμορφες πόλεις»

Παρά την βροχή και την κακοκαιρία, το βράδυ της Τετάρτης 6ης Σεπτεμβρίου, ο συνδυασμός «Όμορφες πόλεις» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαρέων Άγγελος Μακρυγιάννης δεν πτοήθηκαν και πραγματοποίησαν στη γεμάτη αίθουσα του “Dionysos Palace” εκδήλωση για την παρουσίαση του συνδυασμού και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για τα Μέγαρα, την Νέα Πέραμο και την Κινέτα.

 

 

Στάθηκε ιδιαίτερα στη συνεπή στάση που είχε καθ’ όλη τη διάρκεια της δημοτικής θητείας στο δημοτικό συμβούλιο, στα έδρανα της αντιπολίτευσης, όπου από κοινού με τον Χρήστο Γκίνη, με κριτική στην διοίκηση Σταμούλη, αλλά και προτάσεις για την καθαριότητα, την ανάπτυξη, την εξωστρέφεια του Δήμου Μεγαρέων.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαρέων Άγγελος Μακρυγιάννης παρουσίασε έναν προς έναν τον κάθε υποψήφιο, αναφερόμενος αναλυτικά στα βιογραφικά τους στοιχεία και στη συνέχεια απηύθυνε σύντομη ομιλία.

Ο Άγγελος Μακρυγιάννης τόνισε ότι έχει έρθει η ώρα για αλλαγή, με τη συμμετοχή των μελών του συνδυασμού του, για αλλαγή προς όφελος των πολιτών, με αφετηρία την ολοκλήρωση όσων έργων έχουν μείνει πίσω και όσων έργων έχουν μείνει στη μέση. Μίλησε για νέα οδικά δίκτυα, για έργα σε κάθε οικισμό του Δήμου Μεγαρέων, από το Λουτρόπυργο ως την Κινέτα, την δημιουργία ψηφιακού δήμου Μεγαρέων για την εξυπηρέτηση όλων των πολιτών με αμεσότητα και αμεροληψία.

Στην εκδήλωση του συνδυασμού Άγγελου Μακρυγιάννη παρευρέθηκαν ο βουλευτής ΝΔ Βαγγέλης Λιάκος, ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Μαρινάκης, ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κλεάνθης Βαρελάς, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Αττική μπροστά» Δημήτρης Μπουραϊμης, Κατερίνα Πιπιλή, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση», Δημήτρης Παπαγγελής, κ.ά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Μαρινάκης: “Ο τελευταίος προϋπολογισμός μιας διοίκησης που τελειώνει”

Aleka Stamatiadi

Στο Βέλγιο στη 10η Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής Περιφερειών και Πόλεων ο Δήμαρχος Μεγαρέων Παναγιώτης Μαργέτης

Aleka Stamatiadi

Η Τριμερόπιτα: “Ευτυχώς” καταφέραμε να ξεφτιλίσωμε κι αυτό το έθιμο