Κοινωνία

Ανδριανός Μιχάλαρος: «Το 2020 η χώρα να κάνει το αναπτυξιακό άλμα με πρωταγωνιστές τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις»

 

«Να μετατρέψει το brain drain σε brain gain»

 

Απευθύνοντας ευχές για το νέο έτος, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Ανδριανός Μιχάλαρος, έδωσε το μήνυμά του για με ελπίδα για ανάπτυξη, με «τη σκέψη μας στους αδύναμους αλλά και στους νέους» και με επένδυση την εκπαίδευση. «Ας αφήσουμε πίσω μας το 2019 που μας έδωσε την ευκαιρία για νέους σχεδιασμούς και δράσεις και ας υποδεχτούμε με αισιοδοξία το 2020 και με πίστη ότι η ελπίδα για καλύτερο μέλλον θα μετουσιωθεί σε πραγματικό γεγονός για τη χώρα μας .

Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά με τη σκέψη μας στους αδύναμους αλλά και στους νέους που είναι το μέλλον της χώρας μας χτίζοντας μια Ελλάδα φιλική προς την επιχειρηματικότητα με περισσότερες και καλύτερες δουλειές και με ίσες ευκαιρίες.

Οι προκλήσεις της 4ης βιομηχανικής επανάστασης απαιτούν «επένδυση» στην εκπαίδευση και συγκεκριμένα στην Τεχνική Εκπαίδευση και στη σύνδεση της με την αγορά.

Το 2020 η χώρα να κάνει το αναπτυξιακό άλμα με πρωταγωνιστές τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να μετατρέψει το brain drain σε brain gain.

Το 2020 και η νέα δεκαετία που ξεπροβάλλει να αποτελέσουν την αφετηρία της αναπτυξιακής πορείας της επιχειρηματικότητας με ουσιαστικά φορολογικά, ασφαλιστικά, ισχυρά επενδυτικά και χρηματοδοτικά κίνητρα.

Ας είναι το 2020 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Χρόνια πολλά!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το επικίνδυνο κοκτέιλ που πυροδότησε την μεγάλη πυρκαγιά στα Γεράνεια

Aleka Stamatiadi

“Ο Θεός να βάλει το χέρι Του…”

Aleka Stamatiadi

Πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στον κόμβο Ν. Περάμου

Aleka Stamatiadi