Κοινωνία Σημαντικότερα

Αιτήσεις για εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ στους Παιδικούς Σταθμού Ν.Π. Δήμου Μεγαρέων

Από τις 19 Ιουνίου 2021ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τους ΒρεφονηπιακούςΠαιδικούς Σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ 2021 από την ΕΕΤΑΑ και το Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων συμμετέχει, όπως κάθε χρόνο στην δράση  «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» περιόδου 2021-2022 και καλεί τους γονείς να εγγράψουν τα παιδιά τους στις δομές των Βρεφονηπιακών – Παιδικών Σταθμών του.

Οι γονείς με την χρήση των κωδικών TAXIS θα μπορούν να μπαίνουν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr, «Ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων») για να συμμετέχουν.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά. Πολλά από τα δικαιολογητικά που απαιτούνται θα αντληθούν αυτόματα, από διεπαφές με Πληροφοριακά Συστήματα μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Τα όποια δικαιολογητικά απαιτηθούν, θα αναρτώνται ηλεκτρονικά (upload) σε μορφή pdf.  Καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων, ορίζεται η 3/8/2021 και ώρα 23:59.

Προς διευκόλυνση των ωφελουμένων το Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων συμμετέχει για την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης θα παρέχει τις υπηρεσίες του:

  • στα Μέγαρα στον Α-Β Βρεφονηπιακό Σταθμό επί της οδού Ελευθερίας 5 τηλ 22960 23304 κα Ρεγκούτα Λαμπρινή και
  • στην Νέα Πέραμο στον Βρεφονηπιακό Σταθμό επί της οδού Εμ. Θεοδωρίδη Ακρογιάλι τηλ. 22960 32285 κα Δημακοπούλου Σαπφώ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαλόφτεια Βραβεία σε επιτυχόντες εισαχθέντες σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

Αγκυροβόλιο στον κόλπο των Μεγάρων

“Εν κρυπτώ οι διαβουλεύσεις του Δημάρχου για το εμπορικό λιμάνι”