Κοινωνία Σημαντικότερα

Αγωνιστική Συνεδρίαση κατά του ορυχείου βωξίτη

Την Πέμπτη 3 Αυγούστου, 8.30 μ.μ. στο Δημαρχείο Μεγάρων Κοινή αγωνιστική συνεδρίαση φορέων των Μεγάρων και της Νέας Περάμου κατά της δημιουργίας ορυχείου βωξίτη στη Μεγαρίδα

 

[quote]Επιστολή-Κάλεσμα του Δημάρχου Μεγαρέων Γρ. Σταμούλη[/quote]

Προσφάτως το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαρέων έλαβε ομόφωνη αρνητική απόφαση για το ενδεχόμενο δημιουργίας από ιδιωτική εταιρεία ορυχείου βωξίτη στα Γεράνεια με τις ευνόητες εξαιρετικά δυσμενείς συνέπειες για το περιβάλλον και κατά συνέπεια για την τοπική μας κοινωνία.

Επειδή κρίνεται επιβεβλημένη και εξαιρετικά αναγκαία η παρουσία του φορέα σας, ώστε να ληφθούν από κοινού αποφάσεις για συγκεκριμένους τρόπους δράσης της κοινωνίας μας προς αποτροπή της επ’ απειλούμενης νέας εξαιρετικής υποβάθμισης της Μεγαρίδας, σας καλούμε την Πέμπτη 3 Αυγούστου και ώρα 20:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Μεγάρων.

Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί να παραβρεθούν όλοι οι φορείς του Δήμου, οι εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών ομάδων των κομμάτων, οι βουλευτές της περιοχής και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Βασιλείου Ιωάννης.

Με την βεβαιότητα για την παρουσία σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 

Με εκτίμηση,

Γρηγόρης Ι. Σταμούλης

Δήμαρχος Μεγαρέων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άφαντοι οι δράστες: Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση στο Βλυχό

Aleka Stamatiadi

Ψηφιακά η έναρξη ατομικής επιχείρησης

Το 2014 σε 24 εικόνες με τον φακό της Ε