Πολιτισμός

Ανοικτή κουζίνα τοπικών κοινοτήτων Αλβανών και Ινδών & κινηματογραφικές προβολές απόψε στην κεντρική πλατεία Μεγάρων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάρων, «Ο Θέογνις» συμμετέχει στο Refugee Week Greece διοργανώνονταςανοικτή κουζίνα τοπικών κοινοτήτων στην κεντρική πλατεία Μεγάρων & παράλληλες κινηματογραφικές προβολές στον χώρο του συλλόγου μας.

 «Για εμένα, σπίτι είναι εκεί που αισθάνεσαι αγάπη, ασφάλεια και φροντίδα»- Μαλάλα Γιουσαφζάι
 Συμμετέχουμε για 3η συνεχόμενη χρονιά στο #RefugeeWeekGreece με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων και σας προσκαλούμε σε μία νέα και ιδιαίτερη γευστική ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουμε με φαγητά από την ινδική και την αλβανική κοινότητα των Μεγάρων, δοκιμάζοντας τοπικές συνταγές τους ώστε να έρθουμε πιο κοντά με ανθρώπους και κουλτούρες που ήδη συνυπάρχουμε.
 Παράλληλα, στον χώρο του συλλόγου, θα πραγματοποιηθούν κινηματογραφικές προβολές, επιλεγμένων ταινιών και ταινιών μικρού μήκους από το Refugee week Festival 2024 σε “λούπα”.

📅 Δευτέρα 17/6

⏰️ Ώρα: 20:00 έως 23:00

📍 Κεντρική Πλατεία Μεγάρων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγνωστη αλλά διαχρονικά ανθρώπινη: Αφιέρωμα στην Αρχαία Ελληνική Λυρική Ποίηση από τη Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μεγάρων

Μάηδες το Σάββατο 30 Απριλίου το απόγευμα

Aleka Stamatiadi

Παιδικό θερινό σινεμά στα Πευκάκια από την Τοπική Κοινότητα Μεγάρων

Aleka Stamatiadi