Ανακοίνωση του συνδυασμού “Τώρα” με επικεφαλής τον Γιώργο Μπερδελή σχετικά με τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016
Σε ακόμη μια συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου γίναμε μάρτυρες της απαράδεκτης συμπεριφοράς του αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Ιεροθέου Πολυχρόνη.
Αναλαμβάνοντας για πολλοστή φορά ρόλο «εμπρηστή» και με την ανοχή τόσο του Δημάρχου όσο και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Πολυχρόνης προσπάθησε με τον γνωστό πλέον τρόπο που χρησιμοποιεί, να εγκαλέσει στην … τάξη τον επικεφαλής του συνδυασμού μας κ. Γιώργο Μπερδελή, επειδή αυτός επέλεξε να αποχωρήσει από το θέμα της ημερήσιας διάταξης που θα συζητούνταν στο δημοτικό συμβούλιο και αφορούσε την εκλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.
Την επιλογή αυτή ο επικεφαλής μας Γιώργος Μπερδελής την είχε γνωστοποιήσει ήδη σε παλαιότερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όταν για τον ίδιο λόγο αποχώρησε, αφού είναι πλέον κοινό μυστικό ότι η διοίκηση του δήμου δεν προτίθεται να εκλέξει συμπαραστάτη του δημότη και της Επιχείρησης εμπαίζοντας τους υποψηφίους.
Χρησιμοποιώντας εκφράσεις άκρως προκλητικές, ο κ. Πολυχρόνης χαρακτήρισε την στάση του επικεφαλής μας ως … «μέθοδο Τσαουσέσκου», ενώ συνεχίζοντας την λασπολογία του, προκαλούμενος από … «απέραντη θλίψη» (όπως είπε), δεν παρέλειψε να … «μαλώσει» την αντιπολίτευση επειδή στελέχη της δεν είχαν την ίδια άποψη με την δική του.
[quote]Καταγγέλλουμε δημόσια για μια ακόμα φορά ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και άκρως ΑΝΤΙΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ την συμπεριφορά του αντιδημάρχου κ. Ιεροθέου Πολυχρόνη.[/quote]
Τέτοιου είδους συμπεριφορές και νοοτροπίες, μας παραπέμπουν σε άλλες εποχές, σε εποχές σκοταδισμού, όπου κάποιοι αποφασίζοντας και διατάζοντας προσπαθούσαν να επιβάλλουν την άποψή τους.
οι εποχές έχουν αλλάξει. Όμως οι θιασώτες αυτών των «μαύρων» εποχών, φαίνεται ότι ακόμη υπάρχουν, αν σταθούμε ιδιαίτερα στη απαράδεκτη πολιτική συμπεριφορά και νοοτροπία του κ. Πολυχρόνη, που προσβάλει βάναυσα το θεσμό του δημοτικού συμβουλίου.
Προσβάλει όμως και τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, που (όπως λένε), τον ανέχονται, βλέποντας τον να αγωνιά επειδή πλησιάζει η ώρα της κρίσης για τα στελέχη της ηγετική ομάδας της διοίκησης του Δήμου Μεγαρέων.
Κύριε Πολυχρόνη: Οι «εξετάσεις» για να κρατήσει κάποιος την καρέκλα του (όπως εσείς που αγωνιάτε), δίνονται καθημερινά με αγώνα και έργο όπου και θα κριθείτε, και όχι με ειρωνείες και ψευτο τσαμπουκάδες προς κάθε κατεύθυνση.
Γι’ αυτό κύριε Δήμαρχε … επιτέλους μαζέψτε τον!
Η Ομάδα Επικοινωνίας του συνδυασμού «Τώρα»