ΚοινωνίαΣημαντικότερα

Σχολικό bazaar από “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

 

 


Αποστολή μας… να Χαμογελούν τα Παιδιά

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα σχολικά bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, να υποδεχτούν την σχολική χρονιά με Χαμόγελο και να στηρίξουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του οργανισμού.

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, στα Μέγαρα, στην κεντρική πλατεία, έναντι Εθνικής Τράπεζας, ώρες 10:00-20:00

Τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας λόγω της πανδημίας που έχει πλήξει τη χώρα μας και λαμβάνοντας υπόψη την ευαισθησία του κόσμου στα παιδιά, φέτος περισσότερο από ποτέ σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας.

 

Για άλλη μία φορά διοργανώνονται bazaars με σκοπό την ενίσχυση του Οργανισμού μας και των δράσεών μας, Σ’ αυτά, γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, πλαστελίνες, παγουρίνο, φαγητοδοχεία καθώς και λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες) κι άλλα πολλά, πάντα σε προσιτές τιμές.

 

Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα σχολικά bazaars, μπορείτε να βρείτε τα είδη του Οργανισμού στο e-shop μας: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/scholika/ ή να επικοινωνήσετε στο 211-7709980 ή στο 210-7647760.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Λίκνο”: Νέα Θεατρική Ομάδα στην Νέα Πέραμο

Γονείς εν μέσω πανδημίας

O Λόγος του νέου Μητροπολίτη Μεγάρων & Σαλαμίνος κατά την ενθρόνισή του(βίντεο)

Aleka Stamatiadi