Πολιτική Σημαντικότερα

Υποψήφιος Πρόεδρος Νομαρχιακής ΝΔ Δυτ. Αττικής ο Μ. Λέλης

Οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας διεξάγονται την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.
Υποψήφιος για την Διοικούσα Επιτροπή (νομαρχιακή οργάνωση) Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Μελέτης Λέλης.
Ο συμπολίτης μας, δημοτικός σύμβουλος Μεγάρων, απηύθυνε το παρακάτω μήνυμα:
“Αγαπητοί φίλοι,
Τα τελευταία δύο (2) χρόνια στην χώρα μας βιώσαμε ακραία πράγματα.Η πανδημία και τα επακόλουθα της άλλαξαν τις ζωές όλων μας, ενώ ακολούθησαν και πολλές φυσικές καταστροφές (πλημμύρες και καύσωνες) που οφείλονται στην κλιματική αλλαγή.
Στην κεντρική πολιτική σκηνή, οι προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας αποτέλεσαν συχνό φαινόμενο, με την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να είναι πάντα κατάλληλα προετοιμασμένη, απαντώντας με τρόπο άμεσο και αποφασιστικό.
Αυτές οι συγκυρίες δεν ήταν αποτρεπτικοί παράγοντες στο επίπεδο της κεντρικής πολιτικής σκηνής για την κυβέρνηση μας, που υπό τις οδηγίες του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη συνέχισε ακατάπαυστα την εφαρμογή του προγράμματος της, ώστε η Ελλάδα μας να αλλάξει.
Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 καλούμαστε όλοι οι Νεοδημοκράτες να εκλέξουμε τους νέους Προέδρους αλλά και τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π και των Τοπικών Επιτροπών και από κοινού με προγραμματισμό, σχεδιασμό, και με συντονισμένες ενέργειες, μέσα από θεματικές δράσεις και με την συμμετοχή της νεολαία μας να αναδείξουμε το κυβερνητικό έργο.
Με αφορμή τις εσωκομματικές διαδικασίες έχοντας πλήρη συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης που μου αναλογεί, δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος για την διεκδίκηση της θέσης του προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π Δυτικής Αττικής.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ
ΒΑΔΙΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΨΗΛΑ
Με εκτίμηση,
Μελέτιος Ιερ. Λέλης”
May be an image of 1 person and sitting

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Παπαδόπουλος: Δεν είναι ανησυχητικός ο σεισμός

69 νέες προσλήψεις στο Δήμο Μεγαρέων μέσω προγράμματος κοινωφελούς εργασίας

Το 50% των μισθών τους καταθέτουν Περιφερειάρχης & Βουλευτές

Aleka Stamatiadi