Αθλητισμός

Βραβεία στους πρωταθλητές του ΑΣ Σκίρων Νέας Περάμου από την Δημοτική Κοινότητα

Η Δ. Κοινότητα Νέας Περάμου βράβευσε τις αθλήτριες και αθλητές του ΑΣ Σκίρων.

Ευχαριστίες από την την προπονήτρια Μπαμπαλού Κατερίνα για τη βράβευση των αθλητριών και αθλητών Ζίου Ζίτσου του Α.Σ. Σκίρων αναφέροντας:

Ευχαριστώ πολύ τη Δημοτική Κοινότητα Νέας Περάμου Αττικής τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου, Σεβαστή Ιωάννη, τον αντιδήμαρχο Φωτίου Σταύρο του Κωνσταντίνου, για τη βράβευση που έκαναν στους αθλητές και αθλήτριες του Α.Σ Σκίρων και της εθνικής ομάδας Ζίου Ζίτσου για τις διακρίσεις που έφεραν στους Μεσογειακούς Αγώνες στην Μπολόνια της Ιταλίας κατακτώντας 8 χρυσά, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο μετάλλιο.

 

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που βραβεύτηκαν:

Μιχαλά Δήμητρα
Μάτσικα Ελένη
Παπαδοπούλου Μαρία
Παπαδόπουλος Δημήτρης
Βασιλειάδης Κωνσταντίνος

 

Αναφορά του Δ.Σ. του Α.Σ. «ΣΚΙΡΩΝ»

Η παραπάνω βράβευση έγινε όπως αναφέρεται από τα μέλη Δ.Σ. Α.Σ. ΣΚΙΡΩΝ αφού :«Μας αρνήθηκαν να γίνει η βράβευση των παιδιών στην εκδήλωση και πήρε πρωτοβουλία ο πρόεδρος να την κάνει στην δημαρχεία στην Νέα Πέραμο. Μας αξίζει τέτοια συμπεριφορά από υπαλλήλους να μην δέχονται ούτε να κάνουμε την απονομή πέντε λεπτά από την έναρξη;

Ο δήμος Μεγαρέων αρνήθηκε να βραβεύσει σε εκδήλωση που ήταν για παιδιά και για καλό σκοπό πέντε παιδάκια ηλικίας 10 χρόνων και σε άλλες εκδηλώσεις άσχετες βραβεύει άλλους.

Το Δ.Σ του συλλόγου Σκίρων»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΜ: Αποχωρήσεις και ανανεώσεις

Κορυφαία επίδοση στον κόσμο στο τριπλούν ο Ανδρέας Πανταζής

Aleka Stamatiadi

Βύζας: Πρώτο δείγμα θετικό