Κοινωνία Σημαντικότερα

Βράβευση στους καλύτερους κήπους και μπαλκόνια της πόλης

Την Δευτέρα 5 Ιουνίου, ώρα 8 μ.μ. στην Πλατεία Λυτάρα, η εκδήλωση

 Βράβευσης για τον “διαγωνισμό Κήπων και Μπαλκονιών”, στο πλαίσιο της “Παγκόσμιας Ημέρας περιβάλλοντος”

 

Ο Διαγωνισμός “Κήπων και Μπαλκονιών”,  που διοργανώθηκε από το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας των Μεγάρων, στο πλαίσιο της” Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος “  είναι σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 4 Ιουνίου με τη διαδικασία της διαδικτυακής ψηφοφορίας και την ΔΕΥΤΕΡΑ 5 Ιουνίου 2017, ώρα 8 μ.μ. στην Πλατεία Βασιλίσσης Φρειδερίκης (Λυτάρα) θα λάβει χώρα η εκδήλωση της Βράβευσης των νικητών.

 

Ηδη η πρώτη φάση ολοκληρώθηκε με τη διαδικασία της επίσκεψης των μελών της Κριτικής Επιτροπής στα σπίτια όσων δήλωσαν συμμετοχή (από 22 Μαϊου έως 25 Μαϊου 2017) και τη σχετική αξιολόγηση, που μετράει σε ποσοστό 70 % στην τελική κατάταξη και το υπόλοιπο 30 % στη δεύτερη φάση, θα προσμετρηθεί με το αποτέλεσμα της Διαδικτυακής Ψηφοφορίας.

 

Η Κριτική Επιτροπή απαρτίζεται από την Κα Ιωαννίδου Αγάπη, Γεωπόνο, Προϊσταμένη Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Μεγαρέων, την Κα Κόμπουλη – Νικολοπούλου Άννα, γεωπόνο και τον κ. Βαγγέλη Ορφανό , Αρχιτέκτονα Μηχανικό.

 

Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Διαγωνισμού Κήπων και Μπαλκονιών κ. Ηλίας Μουσταΐρας δήλωσε:

 

 

 

« Ο Διαγωνισμός αυτός οργανώθηκε εφέτος για πρώτη φορά και θεσπίστηκε να γίνεται κάθε χρόνο από το Τοπικό μας Συμβούλιο, στο πλαίσιο της αισθητικής αναβάθμισης της πόλης, των οικισμών και περιοχών της Δημοτικής Ενότητας των Μεγάρων, έχοντας ως στόχο την ενεργοποίηση  και συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών προς την κατεύθυνση αυτή.»

 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης Δήλωσε:

« Με την πρωτοβουλία αυτή του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας των Μεγάρων, πιστεύουμε ότι οι συμπολίτες θα ανταποκριθούν ευχάριστα έτσι ώστε να υπάρξουν περισσότεροι ιδιωτικοί χώροι πρασίνου οι οποίοι  θα συντηρούνται  και θα παρουσιάζουν μία καλαίσθητη εικόνα που θα προβάλει την πόλη  και φυσικά για την προσπάθειά τους αυτή όσοι το επιθυμούν θα επαινούνται και θα βραβεύονται.

 

Για εφέτος θέλω να συγχαρώ όλους όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό, να επαινέσω τον Πρόεδρο κ. Ηλία Μουσταΐρα και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Διαγωνισμού Κήπων και Μπαλκονιών και να ευχαριστήσω τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής για τον χρόνο που διέθεσαν προκειμένου να αναδειχθούν οι νικητές.»

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς φορολογική ενημερότητα η ενίσχυση επιχειρήσεων του χριστουγεννιάτικου lockdown

Καλοκαιρινές Αποδράσεις στην Νέα Πέραμο

Πυρκαγιά στη Μάνδρα