Κοινωνία Σημαντικότερα

ΒΕΠ: Παρέμβαση για τις ζημιές από τις πλημμύρες

Την αποστολή μηχανημάτων έργου για την απομάκρυνση φερτών υλικών και άμεση αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης σε Μάνδρα και Μαγούλα ζήτησε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά από την Περιφέρεια Αττικής

Την άμεση λήψη μέτρων για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν οι επιχειρήσεις μέλη του από την ισχυρή καταιγίδα που έπληξε τη Δυτ. Αττική και ιδιαίτερα τη Μάνδρα, τη Μαγούλα κ τη Ν.Πέραμο, ζήτησε με επιστολή του στην Περιφερειάρχη Αττικής και στον Αντ/ρχη Δυτ. Αττικής το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα τους προκειμένου να παρέξει όποια συνδρομή απαιτηθεί.

Συγκεκριμένα η επιστολή έχει ως εξής:

« Κυρία Περιφερειάρχη, κύριε Αντιπεριφερειάρχα,

Σε διάστημα οκτώ περίπου μηνών από την Βιβλική καταστροφή που έπληξε την Δυτ. Αττική και στοίχισε τις ζωές συνανθρώπων μας, εκτός από τις τεράστιες ζημιές που υπέστησαν περιουσίες των κατοίκων και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Δυτ. Αττική, η ισχυρή καταιγίδα στις 26 και 27 Ιουνίου που έπληξε πάλι την περιοχή και ιδιαίτερα τη Μάνδρα, τη Μαγούλα κ τη Ν.Πέραμο, ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες στους κατοίκους και προκάλεσε καταστροφικές ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Θεωρούμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να σταλούν μηχανήματα έργου στις πληγείσες περιοχές προκειμένου να απομακρυνθούν τα φερτά από το νερό υλικά και να αποκατασταθεί άμεσα το δίκτυο ύδρευσης.

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στις επιχειρήσεις μέλη του για να παρέξει οποιαδήποτε συνδρομή απαιτηθεί και παράλληλα καλεί να απευθύνονται στο Επιμελητήριο για την καταγραφή των ζημιών που υπέστησαν ώστε να κοινοποιηθούν στη συνέχεια και στις υπηρεσίες σας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω συνεργασία με στόχο την άμεση αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν οι επιχειρήσεις και την απρόσκοπτη λειτουργία τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Έπεσε» το visitmegara.gr

Επιτυχίες σε Πανεπιστήμια από το Λύκειο Νέας Περάμου

Σύσκεψη για συμπληρωματική σύμβαση για τον Μητροπολιτικό Ναό Μεγάρων

Aleka Stamatiadi