Εργασία & Επιχειρηματικότητα

ΒΕΠ: Μέτρα για την ανακούφιση των πληγέντων από την πυρκαγιά

Ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ.Γιώργος Παπαμανώλης- Ντόζας, επικοινώνησε για το θέμα των πυρκαγιών και τα μέτρα που απαιτούνται, για την ανακούφιση των πληγέντων, με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη, και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλο.

Ο Πρόεδρος του ΒΕΠ, δήλωσε:

«Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται και βιώνουν αυτή την τραγική κατάσταση λόγω των πυρκαγιών. Πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Μεγαρέων  για να μπορέσουν όσοι έχουν υποστεί ζημιές να πάρουν τις προβλεπόμενες από τον νόμο αποζημιώσεις» και τόνισε ότι:  «Ζητάμε από την κυβέρνηση να στηρίξει τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πυρκαγιές και να εγκρίνει ένα σχέδιο αναδάσωσης,  στις πυρόπληκτες περιοχές της Δυτικής Αττικής».

Το Β.Ε.Π. παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία  με τις αρχές της περιοχής έτσι ώστε να γίνει καταγραφεί πληγέντων επιχειρήσεων με σκοπό την στήριξη των βιοτεχνών και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας  που δοκιμάζονται για μια ακόμη φορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Ανοίγει το πρώτο καθεστώς του νέου Αναπτυξιακού Νόμου για την Μεταποίηση”

Σύλλογος Επιστημόνων Μεγάρων: Πρόσκληση συμμετοχής σε Θεματική Συνάντηση Διαδημοτικής Εμβέλειας

Διαδικτυακή ημερίδα “Ηλεκτρονικά Βιβλία –myData” από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά